Pnr_KMRC1 1melekannesi3858 30+3 haftalığım ve mardinin midyat ilçesinde çöl sıcaklarıyla bir iki haftadır mücadele ediyorum daha bide yazın başı temmuz ağustosta ne olurum bilmem şimdiden iştahsızlık başladı sıcaklardan yemek yapamıyorum sıcaktan hemen fenalık geliyor evin içinde sıcak çarpası yaşıyorum dışarı asla çıkamıyorum klimada çarpıyor karşısında duramıyorum durumum hiç iyi değil allah yardımcımız olsun
1melekannesi3858 Pnr_KMRC1 Aminn sıcaklar hiç çekilmiyormus gerçekten hamilleikte Allah günah yazmasın da ben hiç dayanamıyorum sıcaklara ya
Aylinsevim 1melekannesi3858 36 haftaligim eminim ki bütün hamilileler aynı sorunu yaşıyordur heleki ayın geçtikçe daha da yanma daha da nefes darlığı yapıyor
1melekannesi3858 Aylinsevim ay vallahi pişiyorum bildiğin normalde de zaten sıcaklardan dolayı günlük ped takardim rahatsız olurdum özel bölgeyi nemli sevmezdim direk yara felan olurdu simdi onu da yapamıyorum hamilelikten dolayı iyice hasat gibi oluyorum
Pnr_KMRC1 1melekannesi3858 bende aynıyım rahat geçen hamileliğim sıxaklara denk geldi şimdi zorlucak galiba doktorada söyledim bide bana günde 5 öğün yemek yemelisin dedi ben bir öğün zor yiyorum nasıl olucak bilmiyorum hasta gibiyim resmen yatalak gibi yatıyorum kıpır kıpırdım yerimde hiç durmuyordum
Minsaa Adana’da araç termometresi 47 gösteriyor sen düşün gerisini..az once markete gittim duş alıp çıktım ona rağmen buharlasacaktim..eve geldim on dk sürmedi 1 saattir oturdum sakinlesmeye çalışıyorum😄😄
1melekannesi3858 Minsaa offff vallahi billahi bu şekilde ne zamana kadar gidecek keşke kış tekrar gelse biz doğurana kadar🤣🤣🤣
Aylinsevim 1melekannesi3858 Allahm tez zaman da hepimizi kurtarsın canım hayırlısıyla alalım evlatlarımızı kucağımıza
Minsaa 1melekannesi3858 valla benim tek iyi yanım kışın doğuracak olmam en azından günler kısa bebiste yaza büyür diye ona seviniyorum😄😄
_brcu88_ 1melekannesi3858 bende alanyadayim….berbat bi sıcak var kaç gündür 🤷♀️dışarıya zaten çıkılacak gibi değil
1melekannesi3858 Pnr_KMRC1 gerçekten artık baya baya Bi zorlanacaz Allah yardımcımız olsun sende yinede kendine dikkat et ye yemek felan bi ogunle olmaz ya
Bal1234 Ay İstanbulda da havalr çok sıcak asla dışarı ckmym hasthne haricî of ev bile çok sıcak 32 haftalıkken daha Zor oldu ya gecmyo
Pnr_KMRC1 1melekannesi3858 saol cnm sende ferahtalıcak yemekler falan bulursak burdan paylaşalım tekrar 🫶🌸
1melekannesi3858 Minsaa benim o şansım da yok ağustos sonu Eylül başı normal olursa yoksa ağustos 14 ya da 15 i
Minsaa 1melekannesi3858 olsun en azından Eylül’de biraz daha serinliyor hava bı on onbeş gün sıkıntı olur sıcaklar gelecek yaza kocaman olur bebiş 😍