1melekannesi3858 Ben bıktım sürekli iç çamaşırı değişmekten ya ne kadar zor 30 haftaligim iyice zorlanmya basldim
Gizemmiray35 1melekannesi3858 bende 31 haftalığım mahvetti sıcaklar beni nefesim kesiliyor temmuz ağustos ayını hiç düşünemiyorum
Hhbnhbnjvv Bizde düne kadar hergun yagmur vardı bugunden basliyor galiba sıcaklar hic cekilecek gibi gorulmuyor🥴
1melekannesi3858 Hhbnhbnjvv kız yağmurlar baya iyiydi baya güzel gidiyordu ya sıcaklar hiç çekilecek gibi değil gercekten
Gulayyy_ 33 haftalıgım klimanın karşıdan bir yere cıkmıyorum hemen sıcak çarpıgor dün akşam üzeri balkon yıkamak için cıktım be o sıcak beni mahfetti elim ayagım tutmadı sersem gibi yattım
Gizemmiray35 1melekannesi3858 benim sezeryan olacağı için eylül ü bulmaz muhtemelen ama çok zor bütün sıcağı geçirecez
Eksijelibon 1melekannesi3858 bende 30 haftalığım. Yazın tek sevdiğim yanı arada bir yağsa yaz yağmuru. Zaten sevmem. Birde işe gidip geliyorum tam eziyet
1melekannesi3858 Eksijelibon of aşırı sıcak en kötüsü sürekli iç çamaşırı değişikliği bende ondan nefret ediyorum
nurr0101 1melekannesi3858 Adana sıcağını sevmezdim iyice nefret ettim. Dayanamıyorum klima da açmak istemiyorum doğum öncesi hasta olurum diye
pandasever nurr0101 al bendeden de o kadar doğma büyüme Adanalıyım ama hayatımda hiçbir yazım.bu kadar kötü geçmemişti Allah affetsin nefes alamıyorum resmen