_nigarr24_ Bulbulyuvasi suni sancını ilk doğumumda tattım biliyorum 😁 Artık gözümü kararttım😈Şaka bir yana zaten sancımı bekleyeceğim,0 sancıyla suni almam zaten ölüm gibi birşey
Mustafayigitvebeytugannesi _nigarr24_ penguen gibi yürümek bir an önce son bulsun istemen normal bende öyleydim 😅 şaka yaptım saten canım Allah’ım hayırla kurtarsin zamanı gelince gelir bebiş 🌺🤲
_nigarr24_ Mustafayigitvebeytugannesi ben yürümüyorum sürünüyorum🥲😆İn şa Allah zamanı gelir bu hafta🫣
iremm_1 Bende bişey sormak istiyorum ya 38+3 üm çarşamba günü nişanım geldi ama hala ne suyum geldi ne sancım var hastaneye gitmem gereklimi bi sıkıntı olur mu acaba ilk gebeliğim ve tecrübesizlik kötü 🤦🏻♀️
_nigarr24_ iremm_1 yok yok bekle,su gelirse git,sancın da 5 dakikadan bir olduğunda. Ama doktoruna haber et
en_guzel_emanetlerim _nigarr24_ hiç bisey 18inden beri 2 cm açıklık ve en düşüğü 60 çıkan sancılarla hastanede yatıyorum paket paket hurma yedim hastane koridorlarında gezmediğim yer kalmadı inip çıkmadığım merdiven kalmadı hergün sabah akşam duş aldım hâlâ squat yapıyorum ama açıklık 3 cmde kaldı ilerlemiyor sancılarım aşırı yüksek diye çıkmama izin vermiyorlar 28inde doktorum nöbetçi o gün doğurtucam diyor hâlâ yatıyorum gelmeyince gelmiyor bebek öyle bisey yapmanın etkisi olmuyor
_nigarr24_ Mustafayigitvebeytugannesi doktor acil çağırdı,ultrasonda suyu azalmış bebeğin benim doktor 1 hafta olmayacak dedi ben gelene kadar doğurma. Herşeyi yasakladı ilişki,ağır kaldırma,yat dinlen falan dedi. Açılmama da baktı 0🤦🏻♀️
Hamdiyevural _nigarr24_ canım vala bn 3 gün peşe psese halı yıkadım akrabaların vardı öyle bebek kanala girmiştir halı yikadigim günün diğer günü doğum yaptım tam39 haftalık doğdu
Mustafayigitvebeytugannesi Deletedmom_116 oda doğru olabilir. 😅 Allah sabır versin o zman ne diyelim 😂
Mustafayigitvebeytugannesi _nigarr24_ bayramda da nasıl yatıp dinleneceksin ki. Haklısın doğurman lazım yoksa bayram kesin dogurursun.
HTSY-3535 38+5 bugün yatış yapıldı sezeryan olcak. Ben iki gündür çok yoruldum düğünümüz vardı ve ben hiç durmadım bel ağrısı kasık ağrısı ile geldim yatış verdiler sancı çıktı ki bende hissediyorum sancıyı. Bol bol merdiven çıkabilirsin
_nigarr24_ Mustafayigitvebeytugannesi bize misafir gelmeyecek,biz de bir yere gitmeyeceğiz. O yüzden kafam rahat