_nigarr24_ Selam kızlar. Bugün 38+0 olduk. Perşembe 0 cm açıklığım vardı ama bugün sanki bebek kanala girdi,öyle hissediyorum. Salı 27 haziranda doğurmak istiyorum. Suni sancısız nasıl doğurabilirim?Sancı ve açılma için neler daha etkili olur?
Merveftm _nigarr24_ Bende burda beklim belki vardır bilen benimde 40 hafta bayramdan önce doğurmak istiyrum artık
Mustafayigitvebeytugannesi _nigarr24_ bayramdan önce herkes doğurmak istiyor kaynanaya gitmemek için mi ne anlamadım kimi görsem bayramdan önce doğurmam lazım diye post açıyor 😅😅😅
Cicek_1 İstediğini yap zamanından önce yaprak bile düşmez. Erken doğuracam diye çocuğu tehlikeye atmada. Ben tam bayramda doğuracağım ne olacak ki önce doğunca hiç bir şey onların sağlığından önemli değil. Bu dönem daha dikkat edin yorulmadan yürüyün bacak esnetin
_nigarr24_ Cicek_1 plasentam yaşlı,bebeğe hiç bir faydası yok gelişmiyor. Boşuna beklemek istemiyorum. Zaten olmuş 2800 gr. Detaylı doktoru doğuma kadar en fazla 3000 gr olur dedi,bebek beslenemez bu plasentayla. O yüzden artık doğurmak istiyorum
Deletedmom_116 Ben Dogurmadan önceki gün inşarah süresini dinlemistim defalarca ve her dinledikçe ağrı giriyodu bilmem tesadüf bilmem Değil söylemek istedim
_nigarr24_ Deletedmom_116 ağrılarım çoğaldı dayanamıyorum artık,hep bir yerlerimden ağrı giriyor. Tek canımla kolay da,bir de bebekle zor hamilelik hele son günleri. Artık dayanamayacak halde oluyorum en ufak yaramazlığında küçücük bebeğime bağırıyorum
_nigarr24_ Melodimm _nigarr24_ plasentam yaşlı,bebeğe hiç bir faydası yok gelişmiyor. Boşuna beklemek istemiyorum. Zaten olmuş 2800 gr. Detaylı doktoru doğuma kadar en fazla 3000 gr olur dedi,bebek beslenemez bu plasenta
_nigarr24_ Mustafayigitvebeytugannesi yok ben zaten gitmeyeceğim,aksine eşimle baş başa geçirecektik bir de kızımız. Sadece artık tahammülüm kalmadı,dayanamıyorum çok rahatsız edici ağrılarım oluyor
Merveftm Mustafayigitvebeytugannesi kız Kaynanalar burda doğusunda biran önce gitsin diye bekliyz 😂😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi _nigarr24_ penguen gibi yürümek bir an önce son bulsun istemen normal bende öyleydim 😅 şaka yaptım saten canım Allah’ım hayırla kurtarsin zamanı gelince gelir bebiş 🌺🤲
_nigarr24_ Bulbulyuvasi hadi yaa😂Ama ben doğurmak istiyorum,sipariş almıyor mu bu bebişler?🥲Doktorum akraba,acaba arayıp gaza mı getirsem suniyle doğurtsun🤣
Bulbulyuvasi _nigarr24_ yavrum sabitlemelerde bir post var 2.doğumum falan diye kadın suni sancı kendi sancımdan daha kötü yazmış yapma sancını bekle bakalım 🥺
_nigarr24_ Bulbulyuvasi suni sancını ilk doğumumda tattım biliyorum 😁 Artık gözümü kararttım😈Şaka bir yana zaten sancımı bekleyeceğim,0 sancıyla suni almam zaten ölüm gibi birşey