anayimbenanaaa Filiz1234 Ben böyle karışık çiçek tohumları yaptırdım anlamlı olsun diye açıkçası magnet anahtarlık bana saçma geliyor benim çocuğumun adı niye başkasının dolabında ya da anahtarlığında olsun 🙄😂
Fatos20 []https://instagram.com/acacak.magnet?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Ben magnet yaptırıyorum uğraşamıycam öyle organizasyonla filan
Selbus Mryy01 kendim yaptım canım istanbuldan Eminönü’nden malzemeleri aldım. İçine de gül suyu koydum. Küçük armut şişelerde kel var onlar benim nişanımda vardı onların da başındaki sarı süsleri çıkarıp bunları yapıştırdım silikonla
tunamomm Filiz1234 valla ben kapı süsünü bile kendim yaptım kızlar internetten daha uyguna geldi şimdide dağıtacağım anahtarlıkları yapıyorum
Rabia_91 Bizim bebişimizin odası unicorn konseptli o yüzden hastane odası da öyle olsun istedik. Kapı süsü, çikolata kutusu ve magnetlerin hepsi unicorn lu 🥰 daha tamamlanmadı bitince bende atarım buraya 🌸
Ozdbtl Pedagoganne ciddi misiniz ne kadar çok artmış ya 🤦🏼♀️ Evet suan hic gerek yok Önceden almasaymışım bende yapmazdım asla şuan