Ozdbtl Pedagoganne ciddi misiniz ne kadar çok artmış ya 🤦🏼♀️ Evet suan hic gerek yok Önceden almasaymışım bende yapmazdım asla şuan
TuqbaArslan Dilek1903 değişiyor 😊 Ama artık acil toplu uzun işi olan şeylerin siparişini kabul etmiyorum 😊 çünkü bi anım Bi anımi tutmuyor 34 haftalık olduk🙈 instagramda @balbocegiorguevi bakabilirsin canm sayfama 😊
Ozlemozil Kızlar bende doğum hediyelikleri yapıyorum magnet düşünen varsa imara sayfama bakabilirsiniz limonatoly_e sayfam yardımcı olurum. 26 haftalık oldum bende bir süre sonra sipariş almayı bırakıcam herhalde son sipariş kendi bebeğimin hediyelikleri olucak 😍
Mukaddes_3_mom Oznurkocuk merhaba 😊kapı süsü, takı yastığı ve makrome hediyelik,gökkuşağı anahtarlık ve magnet düşünürseniz,instagramda atolye_mukaddes ve Koza_tasarim_evi sayfalarıma bakabilirsiniz 😊
Mukaddes_3_mom Asyameva merhabalar instagramda atolye_mukaddes ve Koza_tasarim_evi sayfalarıma bakabilirsiniz 😊
ballikedii Filiz1234 Anahtarlık ve çikolatayı iş yerime yaptım kendim yaptım anahtarlığı Magneti kendim tasarladım görseli bulup instagramda bi sayfadan yaptırdım Çikolatada aynısı zaten trendyoldan çikolatayı aldım magneti bastırdığım tasarımı instagramda başka sayfadan sipariş verip kendim yapıştırdım 🩵🙊 Kapı süsünü de kendim yaptım kasnağa ip sarıp sonra tül üstüne isimi yapıştırdım. İsimi de trendyoldan sipariş verdim
Bzkrtdnmz Catsofmom çok mantıklı 🤣🤣bemde öyle düşünüyorum👍🏻 diğer mesajları görünce acaba yaptırsam mı dedim🤔🤔 sizin mesajla tekrar kendimi buldum 😂😂🤣🤣
Catsofmom Bzkrtdnmz Gelenlere bir de hoşgeldiniz diye hediye vermek bana saçma geliyor. Daha önce arkadaşım doğum yaptı. Çocugun ismi olan çikolatayı verdiler. Saklayıpta napıyım ben onu. Yedim tabiki 🤣🤣