TuqbaArslan Dilek1903 değişiyor 😊 Ama artık acil toplu uzun işi olan şeylerin siparişini kabul etmiyorum 😊 çünkü bi anım Bi anımi tutmuyor 34 haftalık olduk🙈 instagramda @balbocegiorguevi bakabilirsin canm sayfama 😊
2Mom2 Filiz1234 merhaba instagramfs macroworkofficial sayfam var beğenirseniz yardımcı olurum fiyatlarda 🌸
nazile Filiz1234 bende magnet yaptirmak istiyorum ama adet olarak cok pahali ya herseyin fiyati temmuzda articak dedi bi sayfa. eylulde dogurcam kararsizim simdiden yaptirsammi yaptirmasammi diye
Filiz1234 nazile her şey çok pahalı çok haklısınız da erken gibi fikriniz değişir konseptin değişir renk değişir falan falan hele ki benim gibi kararsızsanız yandınız 😇
Filiz1234 Kızlar post açtım daha giremedim 🤣28 günüm kaldı kendim hazırladım lokum paketledim fotoğraf atmayı beceremedim 🙈 bir de sebille ya limonata ya da lohusa şerbeti dağıtırım daha da yeter diye düşünüyorum 😇
Esrahmet Filiz1234 hicbirsey yaptırmadım ilk kızımda magnet fln yaptırdım atılıyor zaten çoğu kişi kullanmıyor . Anneme ablama eltime kayinvalidemle kendime güzel bir tane çerçeve aldım içine foto koyacagim onlar hatıra diye saklar yazık günah ona vereceğim parayı çocuklarıma birşey alırım daha iyi
Catsofmom Filiz1234 Oda süsletmeyeceğim. Hazırlıkta yapmadım. Hediye de vermeyeceğim. 9 ay sola yatmaktab ciğerim soldu. kalktım çocugu karnımda zor taşıdım diye millete niye hediye dağıtayım. onlar bana hediye alsın asfgjlş 🤣🤣
Bzkrtdnmz Catsofmom çok mantıklı 🤣🤣bemde öyle düşünüyorum👍🏻 diğer mesajları görünce acaba yaptırsam mı dedim🤔🤔 sizin mesajla tekrar kendimi buldum 😂😂🤣🤣
Selbus Mryy01 kendim yaptım canım istanbuldan Eminönü’nden malzemeleri aldım. İçine de gül suyu koydum. Küçük armut şişelerde kel var onlar benim nişanımda vardı onların da başındaki sarı süsleri çıkarıp bunları yapıştırdım silikonla