Damlaturkmen Biz Ali koyucaz inşallah ama düşündüklerimizin arasında Ömer,Aras,Uraz,Atlas,Neva,Vera,İpek

Damlaturkmen kızım olsaydı Güneş veya Neva koyacaktım ama erkek nasip oldu Eren koyacağım.🤗

Damlaturkmen İkra ebrar umay masal ada Minna asel mert atlas mirza efnan Elizan Mert aren Arwen nehir su Lina Liya Mina su. Efe ezel ata Yusuf Ali Asaf defne duru doğa

Damlaturkmen Erkek olursa Behram istiyorum kız olursa çok şey istiyorum. 🫠Kararsız kaldım.

Basakhilal Benim sınıfımda Yagız Efe,Yagız Ege, Dede ismi+Yagız türevleri , Çınar Ege, Çınar Efe, Çınar bi şey türevleri ve en sevmediğim bi şey Asaf bi şey bi şey Asaf. Bu Asaf ismi neden bu kadar sevildi anlamadım. Anlamı desen değil, söylenişi desen tuhaf, saf gibi. Yanında özellikle dede ismi varsa onu tercih ediyorum Turgut, Osman falan koyuyorlar. Bir De şöyle bir veli türü var. Dede ismini koymus, yanına güya modern bi isim koymus. Ben dede ismini tercih ediyorum ama onlar diğerini söylememi istiyor falan. Ay neyse dolmuşum 😬

Kalendermesrep napsınlar zorla koymuşlar demek ki😂 benim öğrencim ağlıyordu elif demeyin diye😂 asaf zaten ayrı bir konu Nur ismi gibi oldu resmen

Damlaturkmen 6 aylık hamileyim kızım olacak Allahın izniyle. Elisa koyacağız adını 🌺

Kızlarda bı farklı olma çabası erkeklerde bı milliyetci görünme çabası. Yukarda Tek tek okuduğum isimlerden gördüğüm kadarıyla.
    Hepsi bı yana benim de oğlum olcak hala ne isim koyacagimiza karar veremedik

6 yaşında kızım var Amine deva şimdi bir kızım daha olucak onunda Ayşe şifa olucak inşallah ♥️

Damlaturkmen
    Kızımın ismi Tuana şuan hamileyim cinsiyet öğrenemedik daha o yüzden bilemedim bakmadım da hiç 🤦🏻‍♀️

Sare 😍 ancak bir ön ad daha istiyoruz. Sizin önerileriniz nelerdir ? Fikir alışverişi yapalım🫣😍

Yarın doğuma gideceğim bugün karar verebildim ama halen içime sinmedi 😅😅
      Eylül ikra koyacağız

Damlaturkmen bizde Doruk ya da Miran koymayı düşünüyoruz ama daha karar veremedik 🤷🏻‍♀️

Ay benim bi kızım var Asel Meva adı. Şimdi hamileyim ikiz kağan ali ve afra düşünüyorum ama emin değilim yaa zor iş isim bulmak keşke doğarken benim adım şu deseler 🤣🤣