Eybikk dilay_06 yürüyüş yaparken ben artık çok zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum ama normal istediğim için devam etmem lazım yanı sıra ağrılar hiç bitmiyor uyku var ama uyuyamıyorum 🫣
Eybikk Ozoooo böyle hazırlıklarla filan uğraşıyorum vakit geçsin diye ama bana mısın demiyor . Cinsiyeti ney bebişin 🥰
Eybikk dilay_06 muzu tüketmeye bir bakıma korkuyorum bebiş daha çok kilo alır da normal doğumu zorlaştırır mı diye ama maden suyu günlük tüketiyorum
dilay_06 Eybikk 36+4 3100 gr bugün yürüyüşe gittim ve 5 tur atabildim tabi düz yolda muzun bebek kadar anneye de faydası var
Eybikk Melikehllderin rabbim sağlıkla almanızı nasip etsin kucağınıza inşallah bebişi sezeryan mı olucak 😇
Eybikk dilay_06 maşallah aramızda 1 hafta var 35+3 benimkisi 2566 kilo ama yürüyüşü düzenli hale getiricem doğuma kadar yapmam lazım kendimi destekleyeceğim inşallahhh
Cansu4oz Haftamda bebiş doğdu butonunu gördüm ve nasıl duygulandım 35. Haftada doğuma alındım size önerim bol bol uyuyun dışarıda gebelik gibi değilller 🥰🥹😵💫😵💫😵💫😂
Eybikk Cansu4oz yaaa 🙈 keşke uyuyabilsek benim kız gece gündüzden fazla hareketli ve tuvalete kalk dönerken kalk malesef yine uyku yok 😅
babyface_ Cansu4oz benimde erken doğum riskim var bebeginiz kuvoze girdi mi çok korkuyorum daha 33 haftalik😔
Mommyleo Hafta bitti, bugün 34+0, butonu gördüm ben de. 2350 kg, 47 cm. İnşallah zamanında, sağlıkla gelir. Çook hareketli mi sizin de bebişler?
Eybikk Mommyleo gündüz zaten hareketli ama gece gündüzdekinden daha hareketli benim kız , gece kuşu tam