Eybikk ekim22_ burda açılan postları görüp hevesleniyordum Birgün benimde gelicek o butonum diye çok şükür Allah’a aratmadı geldik 🥰
Eybikk Fatmaao haftan 34. Haftaya geldiğinde bu bebişimizin gelişimini okuduğumuz sayfanın en altında çıkıyor doğum yaptığımızda oraya basıyoruz 😇
Eybikk Melikehllderin rabbim sağlıkla almanızı nasip etsin kucağınıza inşallah bebişi sezeryan mı olucak 😇
Melikehllderin Eybikk maalesef sezeryan normal çok istemiştim ama yüksek tansiyon sebebiyle 36. Hafta tamamlanınca alicak doktorum gelişimi falan ondeyiz ciğer gelistirici de olmuştuk inşallah kuvez sorunu yaşamayız🙏
Eybikk Cansu4oz yaaa 🙈 keşke uyuyabilsek benim kız gece gündüzden fazla hareketli ve tuvalete kalk dönerken kalk malesef yine uyku yok 😅
Eybikk Mommyleo gündüz zaten hareketli ama gece gündüzdekinden daha hareketli benim kız , gece kuşu tam
Snmkrby1_ Eybikk gece uykuları yok hareketim yok denecek kadar azaldı ama baya hareketli benim sıpa 😅 hayirisiyla kurtulalım sağlıklı sıhhatli diye dua ediyorum her gün
Eybikk Melikehllderin inşallahhh ciğer geliştiriciyi erken doğum riskine yönelik mi vurdular yoksa normal bir haftadan sonra standart mı aceba
ayse_124 Melikehllderin normal daha zor canım boşver şuan herkes Sezaryen oluyor ve tavsiyeler ediyorlar bi kaç gün sana iyi bakılırsa iyi olursun