Bsrslr Evdeyim düşük riskim olduğu için yatacağım memlekete ailemin yanına da gidemiyorum bu sene herkesin çok güzel saglikli mutlu geçsin inşallah 🤲🤲
siyahinciii Birkoalaannesi sorma sıkıntıdan patlıyorum çok canım sıkıldı ama bebekler sağlıklı olsun bana yeter
Yenibirannee batununannesi__ haksız mıyız ama yaa bütün sene evdeyiz iş güç çocuk biraz kafa dağıtmak bizimde hakkımız 🤭🤭
Deletedmom_110 Yenibirannee bayramda büyüklerimizi ziyaret edip gezeceğiz istanbulu alt üst edeceğiz yine 😂 aslında Bayram tatilinde tatile gitmek istiyorduk ama bazı şeyler yolunda gitmeyince ertelemek zorunda kaldık Bir ay sonra da tatile gideceğiz ☀️🤩
Yenibirannee Deletedmom_110 bayramda baya boşalacak İstanbul aslinda en güzel gezme zamanları 🥰 iyi gezmeler şimdiden sizede 🤗
KayraVeAnnesi_06 Yenibirannee Bayramın ilk iki günü eşim çalışacak , diğer iki günü gezicez benim memleketime gideceğiz Kızılcahamam 🌸🦋
Ebru_20 Yenibirannee ilk gün kurban kesimi 2 ci gün yine etlerle uğraşırız 3cu gün düğün hafta sonu da kendi ailem ile tatil gibi görünüyor ama nasip tatil iptal olma olasılığı var gibi
KayraVeAnnesi_06 Yenibirannee Çok teşekkür ederim , sizlerede iyi gezmeler 💕 Şimdiden iyi bayramlar herkesee 💛
Ebru_20 Yenibirannee ya tatil ya tarla bizim iki seçenek var nasıl olacak bilmiyorum 😂 amin canım inşallah