Elenora Yenibirannee biz de bizim tarafa gideceğiz çünkü kayınvalidemler Farklı şehir de . Sonra evimize dönüş yoğun çalışıyor eşim .
Ilba_34 Kendi ailemin yanında geçireceğiz kurbanımızı onların yanında keseceğiz. 11 haftalığım etlerimi de cağğnım ailem ayarlayacak 😁 ben dinlenmece 😏😌
Semtin Batmandayız doğuma az kaldı memlekete gidemem kayınvalidem geldi bayram sonuda annem gelicek inşallah
Bbuusra Yenibirannee Bayramda kurban için eşimin köyünde olacağız. Arife günü gidip, 1. Gün akşam döneceğiz. Sonra evimizdeyiz. Sonra da eşim askere gidecek bende kendi memleketimde olacağım.
gulten_01 Yenibirannee Ramazan bayramında kendi ailemin şehrine”Adana’ya ” gittik . Kurban bayramında ise kayınvalidemin yanında olacağız. Yani Konya’da ☺️💓 eşimle öncesinde planlamıştık🥰
Yenibirannee gulten_01 bizimde ayri memleketimiz olsa kesinlikle bende oyle yapardim 🥰 aslında kayinbabamlar memlekette yaşıyor annemler bize 15 dk uzaklikta hep görüşüyoruz zaten de bende bayramda oyle yapiyorum kurbanda hep memleketteyiz kaynanamlar yaşlı insanlar en azindan bayramda kalabalikta yardim ederim diye gidiyorum 🥰 ramazan bayraminda da kendi ailemleyiz
SimgeGktg 37+5 ile evde sağ koltuktan sol koltuga😇, salondan banyoya, banyodan mutfaga veee balkonaaaa bayram 🙈😀
Yenibirannee Ozoooo bizim kayinbabamlarin yeri kasaba olaraj geçiyor aslında koy hayatini bilmesem de seviyorum kuzum köy olsa daha iyi bence 🤣 denize 10 dk mesafede ev
Yenibirannee 11-02- en zor meslek annelik. Ama en güzeli ayni zamanda 🌸 sağlıkla gelsin inşallah canım 🥰
Aleyunll Önce eşimin köyüne gidip kurban kesilecek sonrasında full akraba gezmesi olacak malesef doğuma az kaldığı için tatil yapmayacağız malesef 🥲
YigitPoyrazMomm Yenibirannee Allah izin verirse eşimle birlikte istanbula gideceğiz adalara bu bayram bebegimizle geçecek çok şükür kimseye gitmeyi düşünmüyoruz sadece birlikte vakit geçireceğiz😊🌸💖