heleninannesi Yenibirannee Bolu’da yaşıyoruz hiç sevmiyorum boluyu bayramda annemlere antalyaya gidicez dönüşte 2gece 3 gün kapadokyaya gitcez geriye yine kahrolası boluya offfff😫😫😂😂
Yenibirannee heleninannesi güzel yer aslında ben gitmiştim boluya 🥰 simdiden iyi tatiller ve eğlenceler dilerim ❤️
Kader_sezer Yenibirannee bizde ilk gun esim kurban kesimiyle ugrasir ardindanbenim kendi annemle babama gideriz belki bi ihtimal koye gideriz kayinvalidemler orda olur sonra 2. 3.gunde gezmeler
cerenakgl Yenibirannee Evde tek başıma geçireceğim 😂😂 Eşimde 3 günlük göreve gidecek. Bulunduğumuz yerde de akraba falan hiç yok. Ne gelem olur ne giden… Öyle bi bayram işte.
Yenibirannee cerenakgl kafa dinlemek icin guzel fırsat aslında. Bende ya tatil yada evde tek olmayı isterdim kimse olmasın 😁😁😁
elifsen İlk gün ümraniyede kurban kesimi, Zeytinburnunda dağıtım 😂 sonrası kocaeli kandıra köy hayatı ☺️
Yenibirannee elifsen Allah kabul etsin şimdiden canım 🥰 Kocaeli Kartepeye çok gittim ben. Masukiye de cok güzeldir. İyi gezmeler şimdiden ❤️❤️
Kubra6141 elifsen Aaaa siz Kandıra’da mı oturuyorsunuz bende öyle şuan İstanbul’dayım ama bayram için :)
gulsu-can Yenibirannee Bizde evdeyiz kayinvalidem ve kayinbabam rahmetli belki mezarlarını ziyaret ederiz benim ailemde yurtdışında gidilecek pek bir yerimiz yok gibi görünüyor
Yenibirannee gulsu-can Allah rahmet eylesin. Bizimde çoğu cenazelerimiz memlekette bende ziyaretlerine gideceğim 🥰 mekanlari cennet olsun inşallah
naneliseker_ Yenibirannee evde es dost akraba kaynana anne baba Allah eksik etmesin başarımızdan en güzel bayram onlar
Yenibirannee batununannesi__ ay bende bendeee 🤩🤩 eşim hiç üşenmiyorsun konu deniz olunca diyo hamile hamile 😁 birde 22 aylık kızım var oda denizci bütün ekipmanlarimiz hazir 😁😁