Yenibirannee Bayram planınız nedir kızlar 🥰 benim eşimle memleketim aynı 😃 kendi annemle babamla birlikte kayınbabamlara gideceğiz memlekete. İlk 2-3 gün misafirlerle ilgilenirim tek gelinim 🥰 sonra ver elini deniz kum güneş ☀ sizler neler yapacaksınız? 🤗
Deletedmom_116 Yenibirannee Hastaneden cikabilirsek . Büyüklerimiz anne baba dışında kimseye gitmem . Ama temiz hava vs gezerim 😃🌹malesef denizimiz yok😂😂olsa şuan çok ihtiyacım var ayy
aminehumamoms Yenibirannee ne şanslısınız eşinizle aynı köylüsünüz maalesef biz bukadar şanslı değiliz benim ailem istanbulda onun ailesi niğdede ne tarafa gideceğimi şaşırdım çok sor gurbette olmak ailenden uzak olmak ben iki tarafadq uzağım biyere gitsem öbürü alınıyo kna gitmiyoz diye bilmiyom yaaa
Pamuk Yenibirannee Biz kamp kurcaz bolu yedigöller ve Bursa iznikte.Balik tutmayida çok seviyoruz.Eglenceli günlere adım adım 🩷😂
Tugbazdmr Yenibirannee eşimi ikna ettim bayramda kendi memleketime gidiyorum ablamı kuzenimi yaklaşık 2 senedir görmüyorum aile buluşması olacak ❤️
Yenibirannee Deletedmom_116 ayy az daha sabır canım 🤗 senin minnoş ele avuca gelsin gidersiniz belki. Benimde cok ihtiyacım var anlatamam denize kosa kosa atlamak istiyorum 😃
siyahinciii Maalesef hastanede tek yumurta ikizi beyefendilere 28 haftalık hamileyim doktor gönderemem seni dedi 32. Haftaya yani doğuma kadar hastanedeyim
Deletedmom_116 aminehumamoms bı bayram birine bı bayram birine gidin sizde en basit aklıma gelen çözüm bu🙄🙄
Yenibirannee aminehumamoms gerçekten koskoca Istanbulda kendi memleketlim ve köylümü buldum kütüğüm bile değişmedi ve akrabada değiliz 🌸 bu konuda gerçekten şanslı hissediyorum. En azından bayramda kimin memleketine gidilecek sorun olmuyor 🥲 insallah sizde orta yolu bulup hepiniz birlikte gecirirsiniz bayrami 🥰
Deletedmom_116 Yenibirannee Gitmeye pek hevesinde yok aşkoo ya herkesten soğudum hamileliğim.boyunca bı Alalh in kulu yoktu yanımda . Öte dursunlar . Ama şu deniz fikri çok aklımdan şuan hastaneye in pisliğini bulaşık teliyle atmak istiyorum sjsj😂
Yenibirannee Pamuk ohh afiyet olsun şimdiden sizin manzara resimlerini biliyorum bayramda bekliyor olucam ❤️❤️😁😁
siyahinciii Birkoalaannesi sorma sıkıntıdan patlıyorum çok canım sıkıldı ama bebekler sağlıklı olsun bana yeter
Yenibirannee Anneadayi0404 oda güzel aslında birde sevdiklerin bayramlaşmaya gelirse yada gidilirse 🥰
batununannesi__ Yenibirannee Bizde aynı yerdeyiz annemler ve kayınvalidemgille o yüzden onları bayramlar Antalya’ya uçar zaten Antalya 1 saat ilerimizde her hafta gidiyoruz nerdeyse ama daha deniz kum yapamadık özledik artık tatili 😍
Yenibirannee batununannesi__ ay bende bendeee 🤩🤩 eşim hiç üşenmiyorsun konu deniz olunca diyo hamile hamile 😁 birde 22 aylık kızım var oda denizci bütün ekipmanlarimiz hazir 😁😁