Elfelf0 Tubakvs oğlumun adı yiğit tek iskmle yaramaz oluyor dediler ensar ekledik bence siz Yusuf koyun 🤣🤣
Aytac27-07 Umutlugunler biri var bizde bacım burnunu. Dikine gidiyor büyük lafı dinlemiyor,yaramazlık,asilik ne desen var😂😂😂ama 12 yaşında bizimki,küçüklüğünden beri öyleymiş
tosbikin_annesii Didembyr eşimin aklında ömer Asaf, ömer bera var birde barlası düşünüyoruz ama hala kafa karışık isim arayışına devam 😊
Zeynepayse Biz Aslan düşünüyoruz sizce nasıl? Etrafınızda Aslan isminde bebeği olan tanıdığınız var mı huyu suyu karakteri nasıl oluyor
Dilek1903 irem1057 bence çok güzel bir isim ya şuan çok fazla katan var ama napalım alıştık artık başka bir isim hiç düşenemiyorum 😂
Sumeyye-88 Deniz isimli olan çocuklar nasıl kizlar var mı deniz tanıdığınız Deniz aras düşünüyorum da
Hilaler 1Seymaaa- biz de muhammed dedik ama yanına asil istiyorum iki İsmi olsun yani MUHAMMED ASİL ♥️
2oglusannesi Klbk25 Hz. Hamza’nın hayatını ve karakter özelliklerini araştırın. Tanıdıklarm var çocukluk çağına kadar çok sıkıntı yaşadılar inanın
dolunayes Klbk25 hamzalar inanilmaz yaramaz kuzenim iki tane asla durmayan simarik vs :) okunmus isim agirligi bence yanına isim dusunebilriisn hafifletici
Hzky2010 1Seymaaa- çağan Aras, Göktürk asaf , Alparslan, gökalp, eymen isimleri çok hoşuma gidiyor bu aralar oğlum olsaydı bunlardan birini koyardım ☺️