Jale92 İlk oglumun ismi Ceyhun, ikincinin ismini Harun olarak düşünüyorum. Cihan ve Cihangir isimlerini de çok begeniyorum. Ama babası ve abisi de Harunu begendigi için bence Harun olur 🥰
Merveykaradag 1Seymaaa- ben de bulamıyorum eşim KUZEY diyor fakat soğuk olur diye korkuyorum. Kuzey bana soğuk birisiymiş gibi hissettiriyor insanların isminin anlamını taşıdığına çok inananlardanım Kuzey isminin yanına ne koymlıyım sizce lütfen güney esprisi yapmayın
1Seymaaa- Merveykaradag bizimde aklımızda kuzey var fakat bizde anlamını taşıdığına inananlardanız o yüzden koysak mı koymasak mı diye düşünüyoruz açıkçası :)
2oglusannesi Klbk25 Hz. Hamza’nın hayatını ve karakter özelliklerini araştırın. Tanıdıklarm var çocukluk çağına kadar çok sıkıntı yaşadılar inanın
Klbk25 2oglusannesi Allah’ın aslanı işte çokta cesurmuş Şehitlerin efendisi ünvanını almış benim çevremde yok merak ediyodum aslında siz diyince bı düşündüm
tosbikin_annesii Didembyr eşimin aklında ömer Asaf, ömer bera var birde barlası düşünüyoruz ama hala kafa karışık isim arayışına devam 😊
2oglusannesi Klbk25 kesinlikle çok güzel bir isim. Kişiye kattığı karakter tartışılmaz. O ismi koyabilirsiniz elbette ama yanına ismi hafifletecek bi isim ekleyin. Ben o arkadaşa ikinci isim olarak emir koyacağı için söyledim ağır diye. Yanına naif isimler yakışır. Selim, salih muhsin gibi 🤗 hayırlısı ile sağlıcakla doğsun paşa 🥰
Tubaemirmustafa Mucizeikizler Ömer Faruk ismini çok seviyorum ama kardeşimin adı olduğu için koyamıyoruz 🙈
Hilaler Mucizeikizler bende Muhammed Hamza istiyordum ama eşim ikisi ağır olur hemde istemiyo 😕Muhammed Asil olacak sanırım
dolunayes Klbk25 hamzalar inanilmaz yaramaz kuzenim iki tane asla durmayan simarik vs :) okunmus isim agirligi bence yanına isim dusunebilriisn hafifletici
Crnkty Freyan ben hamileyken kutaylar yaramaz oluyo demişti bı abla gerçekten de öyle oğlum biraz yaramaz ama ismi çok güzel mübarek kutlu ay demek 😁🤭
Kalendermesrep sultanireem Karadeniz’de okudum. Orda böyle derler ha buraya celasun daaa gibi. Buraya gelesin anlamında. Çok tuhaf olur biraz daha geniş düşünün yavrunuzun hatrı için. Türkiye’de dahi böyle bir şeye konu olabilir ismi. Kalbi, gururu kırılabilir.