TKumsall 1Seymaaa- Biz seçtik öneri olarak önceden düşündüğüm birçok isim vardı değerlendirmen için yazayım bende fikir olsun size Rüzgar, Kayra, Toprak, Ömür, Atlas, Alp, Eyüp, Kaan, Karan, Pars, Umut
Eflinnisa Yelizka1998 bence tekrar düşün Poyrazlar çok yaramaz hiperaktif laf dinlemez inat oğlum 4 yasında haledaha uğraşıyorum ömrümü yedi banada herkes koyma dedi çok yaramaz oluyorlar ama dinlemediğime çok pişmanım
Sjxjsjx 1Seymaaa- atlas Ege iki isim olarak çok hoşuma gidiyor eğer bir oğlum olursa yüksek ihtimalle atlas Ege istiyorum
Prenses016 1Seymaaa- Emir oğlumun adı ikinci oğluma da Çınar düşünüyoruz. Dayanıklı güçlü kişi demek anlamı da çok güzel bence 🥰💙
Fyzzz 1Seymaaa- oglum olsaydi eger Devran Deniz koyucaktim ama ikinci kizimi bekliyorum 🫠🫠 devran deniz devrim yigit bunlar cok begendigim ismler sizede fikir olur belki 🥰 saglikla gelsin tüm bebisler 🤗
Kalendermesrep sultanireem Karadeniz’de okudum. Orda böyle derler ha buraya celasun daaa gibi. Buraya gelesin anlamında. Çok tuhaf olur biraz daha geniş düşünün yavrunuzun hatrı için. Türkiye’de dahi böyle bir şeye konu olabilir ismi. Kalbi, gururu kırılabilir.
sultanireem Kalendermesrep bizler anne ve babası olarak neyin doğru neyin yanlış olabiliceğini sizden daha önce ve çok düşünüyoruz elbette. Biz öyle uygun gördük desem yeterli bir cevap olur sanırım