Freyan gncccc Bizim de kutay olacak .Ya bisey dicem bu ismi bulduğumdan berj çok görüyorum sanki birden populerlesti mi yoksa algida seçicilik mi oldu anlamadım.Türkiye’de Kutay isminde çok kişi de yokmus istatistiklerde
gncccc Freyan biz ocaktan beri Kutay diyoruz, çok duymadım, pek önemli de değil açıkçası sevdiyseniz hiç düşünmeyin derim 🤗
burcudemirr Dilber0601 canım güzel ama benim tansiyon omerilerin hepsi çok hareketli ve afedersin çoğu kötü alışkanlığı var komşumun çocuğu var ömer asaf ismi oda aynı şekil çok hareketli ömer güzel ama bildiğim kadarıyla ö harfinde sıkıntı varmış burda duymuştum sanırım o yzuden omerler sıkıntılı 😄 bilmiyorum benimde oğlum olucak bende hala karar veremedim ne koycagima eşim bazen diyor su olsun bu olsun ama nerde hareketli isim var onu denk getiriyor 😄😄 bakalım ne koyacaz
snglyldz Alp Tigin, Göktuğ, Adil Giray, Talu, Seğmen, Erbatur, Kutlu Bilge, Ayberk, Sanberk, ılgar, Artun , Kutay, Kutalp
2oglusannesi Klbk25 kesinlikle çok güzel bir isim. Kişiye kattığı karakter tartışılmaz. O ismi koyabilirsiniz elbette ama yanına ismi hafifletecek bi isim ekleyin. Ben o arkadaşa ikinci isim olarak emir koyacağı için söyledim ağır diye. Yanına naif isimler yakışır. Selim, salih muhsin gibi 🤗 hayırlısı ile sağlıcakla doğsun paşa 🥰
Egeminannesi mariapuder bende oğluma egehan koydum smdi ikinci oğlum oluyor ona da Alphan düşünüyorum
Sljsk Biz de Karan ismini düşünüyoruz tanıdığınız Karan isminde çocuk var mıdır? Varsa huyları nasıl acaba ?
Senosxx Sljsk En yakın arkadaşımın çocuğunun adı tabi her bebek farklıdır huy olarak ama aşırı hareketli hiç oturmayan ve asla uyumayan bir çocuk 😂
Mervece_16 Çevresinde sadece aslan tanıdığı olan varmı huyu nasıl ?ben sadece aslan koymayı düşünüyorum
Zehra_02 Keşke benim eşimde bana sorsa aama sadece babasının ismini istiyo bende ikinci isim istiyorum ama kurmam diyo bende çok üzülüyorum 38. Haftadayım ne zaman. Bahsini açsam tartışıyoruz ve kurmam diyo çok şanslısınız kızlar
Bahardp Zehra_02 Ben eşime soyadını zaten sen koyuyorsun isminide ben koyucam dedim cevap veremedi ben koyuyorum o yüzden 😅
burcudemirr Dilber0601 amin inşAllah canım 😊🙏 canerler sakın oluyor genelde çok tanıdığım yok ama bir iki tane onlarda sakın hayırlısı bakalım
EsraEsres 1Seymaaa- bizde çok kararsızdık ama benim ve eşimin baş harflerinden klasik de olsa Ege Can bırakmaya karar verdik. Bu isme sonraki çocuklarda uyum sağlanacak alternatif isimler de var diye.
0zgecoskun EsraEsres Henüz kesin olmasada biz Meriç düşünüyoruz 🥰 Meriç isminde tanıdığı olan var mı huyu suyu nasıl acaba ismin karakteri etkilediğine inanırımda