sultanireem Kalendermesrep bizler anne ve babası olarak neyin doğru neyin yanlış olabiliceğini sizden daha önce ve çok düşünüyoruz elbette. Biz öyle uygun gördük desem yeterli bir cevap olur sanırım
Kalendermesrep sultanireem E düşünmemişsiniz işte. O yüzden söyledim. Buraya yazıyorsanız eleştirilere açık olun. Siz yetişkinken bile olamıyorsunuz. Bir çocuk için zor olacaktır diyorum. Bana kızıyorsunuz. Elbette annesi babası benden çok düşünür. Ama ayrıntıyı atlamış olabilirsiniz. Fena mı ettik söylemekle bilmediğiniz bir şey olabilir sonuçta.
Prenses016 Bebekim_ kesinlikle benimde içime sindi 🥰 inşallah isminin anlamını da taşır üzerinde💙 sağlıkla gelsin Çınar bebekler 🧿
Annemm1213 MoonLighty selim diye bir öğrencim vardı ilallah ettim o kadar yaramaz o kadar laf dinlemezdi ki çok tatlıydı ama yaramazlığı aşırı yoruyordu .
MoonLighty Annemm1213 aa öyle mi ilk defa yaramaz Selim duydum 😂 neyse olur o kadar diye avutayım kendimi😂
Basakhilal Annemm1213 ay benim amcamın oğlu selim 45 yaşında falan küçükkende yaramazmış büyüdü koca adam oldu akıllanmadı
ElifHayirlioglu Bizde Kemal koyucaz ama başına bir isim daha eklemek istiyorum ama bulamıyorum, var mı yardımcı olabilecek biri
gncccc Freyan biz ocaktan beri Kutay diyoruz, çok duymadım, pek önemli de değil açıkçası sevdiyseniz hiç düşünmeyin derim 🤗
Freyan gncccc valla ben sevdim.Dikkwt ettiğim birkaç şey vardı bu isim karşılıyor bu endiselerimi. Akran zorbalığı, telaffuz kolaylığı, ismin anlamı ve enerjisi
Bahardp Zehra_02 Ben eşime soyadını zaten sen koyuyorsun isminide ben koyucam dedim cevap veremedi ben koyuyorum o yüzden 😅
Hmkbr 1Seymaaa- bizde 31+2 deyiz Burak olarak karar verdik ikinci isime karar veremediğimiz için muhtemelen tek isim olacak