Em16 bizimde kızımız olcak ismini güneş koyucaz nasipse güneş gibi parlak bi hayatı olsun koyacağınız isim çok önemli anlamlı olsun bence 🥰

• Em16 bunu yanıtladı.

Em16 minik prensesimin adı Meyra Şifa 28 günlük olduk bugün 👼🏻🥰♥️

• Em16 bunu yanıtladı.
    • Em16 bunu beğendi.

Abcc-1 yiaa ne güzel ismiyle yaşasın ✨ ben de 28 haftalık hamileyim çok isim baktık yine en çok içimize sinen bu oldu 😍

Mewosss tasavvuf edebiyatında hakikati arayan aşk demek. Ayrıca cennet şarabıda var. İlla içki anlamında bakmamak lazım bence…

Em16 daha çok yeni ama kız olursa eğer Asel Neva düşünüyoruz inşallah 🥰

Mewosss anlamanı bilmediğim ismide çocuğuma koymam zaten. Tam araştırp öyle yazarsanız yanlış aktarımda olmamış olur. Çünkü islami olarak güzel bir anlamı var.

filialunae en güzel isimler sizde gerçekten. Sağlıklı olsunlar inşallah. Dandik dandik garip garip isimler düşünüyorlar ben şaşıyorum ahahaha

AsyaCngz55 yaa aslında güzel bir isim çevremizde de yok ama ne bileyim Eliz ve beren de hoşuma gitti bende kararsızlık oluştu eşime Türk kökenli isim olsun da tek şartı o😄 Gökçe tam benim kızım için gibi hissediyorum diyo🥰 erkek olsaydı da göktuğ istiyordu göklü isimler hoşuna gidiyo onun da😂

Cigdemtrnn kötü bişey demedim ki bende koymak istemiştim bi ara anlamını öğrenince vazgeçtim. İslami anlamı nedir paylaşırsanız memnun olurum

Em16 Ben eğer kızım olursa mihra ismini çok koymak isterim anlamı falanda çok güzel hoşgörülü yardımsever demek

Bende kızıma Mihra, Eslem, Hifa isimleri arasindayim