Benimde kızım olucak İnşallah..🙏
İsmini HAZAL BENAN koymayı düşünüyoruz… 🧡🐣

Em16 sanırım 10 kız çocuğundan 10’unun ismi alya, arya,asel ve lina 😅 inşallah gönlüne göre beğenirsin ama farklı isimlerden🙏🏼🤭 kızım olursa Mihra düşünüyorum ama oda çok türemeye başladı vazgeçebilirim

Tuba0202 Alya zaten çok güzel isim Aksa mescidi aksa da n geliyor da onun önünde mescid olunca yakışıyor ama işte isme gelince hoş durmuyor. Cami ismi vermek ne kadar makul ki sizce

Em16 allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 bizim de kızımız olacak ismi Zeynep Gökçe inşallah

• Em16 bunu yanıtladı.
      • Em16 bunu beğendi.

ardengunes güneş ismi benimde hoşuma gidiyor ama ya esmer olursa diyorum kendi kendime 😅😅

TKumsall amin canım çok teşekkür ederim fikirlerin için 😊 sende bebişini sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻 😊

Syavuzs mihrayı bende evlenmeden önce eğer kızım olursa mihra koyucam diyordum 2020 senesinde 😅 hala çok hoşuma gidiyor 🥹

Senazg rabbim sizinde kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🥰

Asel ismine çok ısındım minel ismi de çok güzel iki isim koymak istemiyorum çok kararsız kaldım Sürekli asel geliyor dilime ama görünüşe bakılınca 3 kişiden biri asel koyuyor 😄

Em16
            Allah razı olsun cümlemizinkini inşallah 🥰

Benimde kızım oluyor, Ben Laren düşünüyorum, eşim Beren
            Laren in anlamıda iyi huylu temiz dürüst demek 😇

Mewosss aslında yazdım. Yukarıda. İslami anlamda Aşk, hakikat, muhabbet demek. Tasavvufi anlamda hakikati arayan aşk demek, yani ilahi aşktan bahsediliyor. Şarap diyincede hemen içki geliyor aklımıza ama cennet şarabıda var.😌