gzdeylcn Lina, Lena, Alin, Luna bana da köpek ismi gibi geliyor bunlar. Güneş ismini ben de çok seviyorum sarışın olacağını bilsem Güneş koyardım kesinlikle 🌞🌞 ben ikizlerime Nil ve İdil koyacağım kısmetse . Basit ve kibar isimler bence, ikisi de nehir ismi 🌸🌸
Kız İsimleri ✨
ebrunasrullahylmz12211221 Ahh çok seviyorum adımı hep iyi ki diyorum inşallah bebekte sever.
Em16 al benden de o kadar Nil Bilge düşünüyorum ama kesin değiliz hala
Mochi ahahaha bende uzun süre Gökçe diye direttim ama benimki de bir türlü onu sevemedi
Çölde vaha gibi artık normal isimler 😊
Em16
Nilda
Şifa
Em16 kızım olsaydı Hüma koymak istiyordum
Em16 bizimde kızımız olcak ismini güneş koyucaz nasipse güneş gibi parlak bi hayatı olsun koyacağınız isim çok önemli anlamlı olsun bence 🥰
filialunae çok tatlı isimler sağlıklı gelsinler 🥰
Eliz düşünüyorum 🤔
Birbahargunu benim ismim 🤣30yildir severek kullanıyorum🤗🤣🤣
Duru hifa 💗
Mewosss tasavvuf edebiyatında hakikati arayan aşk demek. Ayrıca cennet şarabıda var. İlla içki anlamında bakmamak lazım bence…
Mucizem-1 asel mira olabilir
Mewosss anlamanı bilmediğim ismide çocuğuma koymam zaten. Tam araştırp öyle yazarsanız yanlış aktarımda olmamış olur. Çünkü islami olarak güzel bir anlamı var.
filialunae en güzel isimler sizde gerçekten. Sağlıklı olsunlar inşallah. Dandik dandik garip garip isimler düşünüyorlar ben şaşıyorum ahahaha