• Gebelik
  • Demir ilacı kullanmayan 🥺🥺

Benma demir hapı bende kullanmadım kullanmıyorum kilosu gayet iyi normal bünyenle alakalı o sen ceviz muz yumurta ye bebiş kilo alır ♥️

Benma ben kullandım da aç karnına kısmını pek önemsemedim tüm ilaçları birlikte içiyodum ve tok karnına içiyodum dogum yaptım bisey olmadı onun bence önemi yok

Benma 13 haftalık benim doktorum bugun yazdı demir ve multivitamin ama dahileyedeki doktorun yazdıgı daha kolaydı ekmege damlatıp yiyordum kadın dogum doktoru o sana yeterli gelmez dedi benim çok düşük çünkü 4 e kadar düştü bende midem sıkıntı kullanamayabilirim dedi doktorumda seni zorlarsa kullanma dedi

@Bhryeatss evet bünye bakalım hayırlısı olsun ya dediklerini yiyiyorum inşallah yarar

@Cerkes6019 daha ufak ama bence kullanmaya calis ne olur ne olmaz benimde düşükmü ne kadar düşük bilmiyorum ama şimdi tok içicem ozaman kusmam heralde zaten son 3 hafta

Benma ben o yüzden gece açlığı ile aldım hep. Troit hastasıyım troit ilacı ile aynı anda almam yasak. Sabah troit alıyorum aç karna. Gece de uyumadan önce demiri. İçip uyuyorum bu sayede bulantı başlamadan uyumuş oluyorum. Demiri. Bir ara kullanamadım kafama göre ferritin 3 e düştü ben yatağa

Benma kuzum ilaçlar senin için bebek zaten gerekli besin ve vitaminleri senden yeteri kadar alıyor bebek için sıkıntı yok. Sıkıntı senden azalan vitamin eksikliğinden sende oluşturacağı halsizlik ve yorgunluk vs. Gibi sorunlar. Merak etme bebeğin içerde ve gayet sağlıklıdır inşallah. Ben hamileliğim boyunca doğru düzgün ilaç kullanmadım. Doktor ilaç yazardı eczaneden alırdım o gün evde içerdim bir kere daha da kullanmazdım hep aksatırdım unuturdum ne bilim benide rahatsız ederdi ilaçlar. Hazımsızlık şişkinlik kabızlık gibi problemler yaşıyordum bıraktım bende. Bebeğimde sağlıklı bir şekilde 3240 kilo 52 cm doğdu. Doğdu şu an 37 günlük 4500 kilo oldu.

Benma devavit dışında hiçbir ilacı kullanmadım canım. Demir ilacı dediğin gibi kusmaya sebep oldu değerlerimde normal olunca kullanmasanda olur dedi doktorum. Bebişin minik oluşunun bunlada hiç alakası yok biraz yapısal benim bebişde geriden geliyor 10 gün doktorum yeterki hareketleri ve suyu iyi olsun gerilik 3 haftayı geçmesin dedi. . 37++5 den selamlar 🥰🥹

Benma demir ilacıyla alakası olduğunu düşünmüyorum kilosunun bebek zaten sizden alıyor alacağını bende ilaç kullanmayı hiç sevmem hep unuturum hiç kullanmadım desem yeridir yani benim demir depolarım aşırı düşmüş ilacı günde 2 kullan yükselmezse kan serumu takıcaz dedi hatta doktorum ama bebek kilo alıyor yani en son 30 haftalıkken 2 kiloydu önde gidiyor haftasından

Benma aç karnına içince benide kusturdu iki defa yemekten iki saat sonrada içebilirsin öyle olunca ben öyle yapıyorum mesela sorun olmuyor

Benma herşeyimiz normal ilaç kullanan arkadaşımın değerleri düşük çıkarken benimkiler normal ilerliyor bebeğin kilosu falanda iyi

Benma benim gebelikten önce ve gebeliğin ilk haftalarında hep demir eksikliği anemim vardı ama bu ergenlikten beri geçmiyordu. 3.aydan beri demir kullanıyorum ama bana tok karnına kullan mideni bulandırmasın denildi. Akşam tok karnıma(çay vs tüketmediğim için meyve yanında içiyorum) ferrum sabah tok karnıma decavit kullanarak 34.haftaya geldim. Çok şükür reglinin kesilmesinin de büyük etkisi var hayatımda ilk defa demirim normal çıkıyor

Benma kan durumunuz nasıl tahlille kontrol altında tutuyor musunuz? Arkadaşım kullanmamış resmen 3-4 hastane kabul etmedi doğum için kızı bu kan seviyesiyle ben doğum yaptırmam diye zorla tanıdık koyarsak araya bi hastaneye aldırdı kendini bebeğin kilosundan değil ama her iki doğumda da sizin kana ihtiyacınız olacak

Benma
    Demir içeren besinler tüketmeye dikkat ettin mi?
    İlaçtan mı bilmiyorum zayıflığı bende içerken kötü oluyorum içip Uzanıyorum yada bir bardak çay hazırlıyorum iilacı içtikten 1 -2 dk sonra çay içiyorum. Çay içmek demiri düşürüyor biliyorum gakat başka türlü alamıyorum. Son haftan ama yine de demiri yüksek gıdalar tüketebilirsin aslında