• Gebelik
  • 5 haftalık ve 5+1 toplansınn

5 olduk bugün teyzeler bu hafta görmeye gidemiyoruz fakat salı günü gideceğiz hem keseyi hem kalp atışı gorebilirmiyiz 25.000 civarında oluyor beta

10 gün sonra

sng06 benımde son adet tarihim 18 Mayıs Salı günü kontrole gittim 6+2 idi hem kese hem kalp atışı duyduk şuan 6+6 yız darısı isteyenlerin başına inşallah

kızlar bende 4gündür lekelenme tarzı kahverengi leke gelıyor normal dedi korkuyprum yinede progestan ve folik asıt yazdı kullanıyorum normal mi sizce kahverengi leke bel agrısı

rabiaa2727 bende yeni öğrendik bende sen gibi progestan folik asit bide pıhtılaşma ve 2 düşuğüm olduğu için iğne hap kullanıyorum benimde 2 gündür ara ara oluyor bugün daha çok geldi ama kahve leke geceleri fitil atıyorum anlamadım kesede gözükmedi henüz perşembe gittim inşallah geçer lekelenme ler ağrılar

rabiaa2727 ama bir tanıdıgım kahverengi lekelenme normal olur dedi onunki adet kanaaması gibiymiş hatta kahverengi yerlesme kanaması diyor doktorum da

Bu sohbetteki hamisler 8 haftalik olduukk nasıl gidiyor hamilelik doktor görüşmeleri nasıl gectiiiiii. Bende inanılmaz bi yorgunluk halsizlik var canım hicbisey istemiyor sabahtan akşama uzanmak tembellik yapmak istiyorummm.

MiaBaslck bende gitmek istiyorum da daha bulamadım o gücü 11 12. Haftaları bekliyorum o zamana daha iyi hissederim insallah diye😊

16 gün sonra