Rumisk 5+0 keseyi gördük iki hafta sonra bebişi görmek ve kalp atışını dinlemek için gidicez daha çok küçüğüz kese 6mm ☺️
sunshine_ Zeynebtahir ya ne güzel canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı benim başıma inşallah bende duyarım🤲
A_svgn Zeynebtahir şuan 5 haftalığım zor bekliyorum 😂 ama ne kadar geç o kadar iyi aslında haklısınız
Hilalars Emsll aynen bizde öyle düşündük devletteki doktor baktı kese 8 mm olmuş haftana göre güzel gidiyor kalp atışı için bayramdan sonra diyelim dedi en doğrusu beklemek diye bekliyoruz bakalım heyecanla 🥰😇
MiaBaslck Ben de keseyi gördümmm 5+3 dedi haftama doğru kese 0.65 cm yazıyor kese düzgün bayramdan sonra tekrar gel dedi 😀
reyhanh MiaBaslck ay nerde yazıyor ben heyecandan soramadım kaç cm diye, ama iyi dedi kese büyüklüğü 🫠
MiaBaslck reyhanh Gs yazan yerde yazıyor ultrason kağıdı verdiyse sana da bende alttada haftası yazıyor oraya bak
reyhanh MiaBaslck Gs yazmıyor ama bir yerde 21Hz/6.0 cm yazıyor. Kağıdın boyutu olabilir o boyuta göre de 1cm sanırım 🫠
Mglsr8 sng06 arkadaşlar benim kesem göründü dr çok yeni dedi haftasını söylemedi Son adet 10 Mayıs kese çapı 4mm gibi bişey dedi bide özele gittim dr düzgün ilgilenmedi 4 mm 3 haftalık mi acaba
reyhanh Mglsr8 siz 10 mayısa göre nerdeyse 7 haftalık hamilesiniz ama geç döllenme olabilir. ultrason kağıdını verdi mi size orada yazıyor tahmini gebelik haftası diye biliyorum
Ardencik1 sng06 sng06 adet tarihimiz aynıymış muayeneye gittiniz mi kesek gorundu muu bende haftaya ptesi gideceğimiz çok merak ediyorummm
mombarbie_ 5 olduk bugün teyzeler bu hafta görmeye gidemiyoruz fakat salı günü gideceğiz hem keseyi hem kalp atışı gorebilirmiyiz 25.000 civarında oluyor beta
denizgurbuz Mustafaalpereninannesi kalp atışını duydunuz mu ben bayramda bi kez daha gittim duyamadım daha