happy-26 1melekannesi3858 Benim ikinci gebeliğim Ocak ayında düşük yaptım ama o kimyasal gebelikti bu ay hamile olduğumu öğrendim tekrardan dün doktora gittim ve söyledim oda düşük önleyici hap verdi
1melekannesi3858 happy-26 hayırlısı canım.belkide bisey yoktur yerleşme kanaması falandır bende riskli gebelik geçiriyorum
happy-26 1melekannesi3858 Zaten şuan durdu adetim 5 gün geçmişti o zaman geldi 2 gün devam etti durdu ama yine doktor verdi ilaç. Neden riskli ki
minikmucizeemaak 1melekannesi3858 Hayır tabi bol değil altıma kaçırıyorum dedim zaten altıma yapıyorum değil 😂 bir iki damla kaçırırsın da nemli olur ya ondan bahsetmek istedim
1melekannesi3858 minikmucizeemaak haaa bende fazla oluyo sandım kız ıslaklık gözükmüyor benim ic camasirinda sadece nemlilik oluyo
minikmucizeemaak 1melekannesi3858 Yine de haftanız ileri bence doktorunuza bi söyleyin :) Bence normaldir ama en azından haberi olsun
1melekannesi3858 minikmucizeemaak canım doktorumun zaten haberi var su gelmesi olsa bacaktan aşağıya fosur fosur iner dedi
Ozge56 1melekannesi3858 dışarıya çıkarken temiz giyerim hep suyum geldi sanıyorum of artık alıştım kalın pecete koyuyorum çok rahatsız oluyorum. 3 günde kilot çekmecemde kilot kalmıyor
Elifcanblt 1melekannesi3858 20+1im benim iç camasirimda çok nemleniyor. Ayrıca bir de akintim var ikisi bir arada 😐
turkuaz_ Ozge56 bende bu yüzden günlük pede başladım çekmecede kilot kalmıyor çoğuda hamilelikten küçük oluyor zaten