sena1910 1melekannesi3858 16. Haftadayım malesef benimde sürekli oluyor gebelikten olduğunu düşünmemiştim ama herkes yaşıyormuş bunu
Ozge56 1melekannesi3858 sabah ayrı öğle ayrı aksam ayrı yatarken ayrı yaptı 4 tane 😄😄😄😄 makina sagdece kilot yıkıyor
1melekannesi3858 Ozge56 hahhah vallahi ya sabah bi giydim değiştim dediğin gibi öğle farkli şimdi bida degisecem
1melekannesi3858 minikmucizeemaak vallahi aslında burayı silmek gerek psikoloji düzelsin diye yoksa çok zor vallahi zaman bile gecmiyo
itsferu 1melekannesi3858 oluyor, hatta olması gereken bir şey:) böylece vajina kendini temizliyor ve zararlı mikroorganizmaları rahim ağzından uzak tutuyor.
itsferu 1melekannesi3858 bu durumun gerekli ve faydalı olduğunun farkında olunca kabullenmek daha kolay ☺️ demekki herşey yolunda gidiyor diyorum kendime ))
Balbebek012 1melekannesi3858 evet hem de çok 33.haftadayım aşırı ıslaklık olıyır bazen suyum mu geldi acaba diyorum ped takma ped daha çok koku yapar onun yerine sık sık iç çamaşırır değiştiesen daha iyi
1melekannesi3858 Balbebek012 takmıyorum işte canım normalde hamile değil iken takiyordum şimdi enfeksiyon açısindan önerilmedigi için takmıyorum sık sık camsir değişiyorum