Tnsldtr Bulutluna Ben daha randevumu almadım 😂 bayramdan sonra gitmeyi düşümüyorum. İnşallah kalp atışını duyarsınız randevuda 🥰
umaydurununannesi beatrice00 benım sat 20 mayıs ebe bayramdan sonra gıt dedı 7. Haftada gıderım kalpde duyayım dedjm evet ıyı fıkır dedı tam 2 yasında bebegım onla zoe olur bı kese bı kalp dınlemeye gıtmem
minikinsantanesi beatrice00 bizde 8+3 bugün gittim minik kuşumu gördüm doktorumuz tahmini 1 Şubat doğum tarihi dedi allahtan bişey olmazsa inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniklerimiz 🌹
AKLN minikinsantanesi yaa benimde büyük ihtimalle doğum tarihi aynı olacak bende 8+3 üm ağustos 2 de muayeneye gidicem bana da o zaman söyler herhalde🥹
SeymaSimsek Sat 10 mayıs. 6+2 günlüğüz bugün kalbini dinledik çok şükür 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿 o kadar güzel bir andı ki rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️🤲🏻
Eciss Sat 12 Mayıs ilk hamileliğim 5+4‘de ilk muayeneye gittim keseyi gördük çok şükür, bayram dönüşü kalp atışı için gideceğim en erken ne zaman duydunuz? :) şuan 6+1
Cansut20 beatrice00 SAT 11 Mayıs doktora 1 kez gittim sadece keseyi gördüm. 7 Temmuz bidaki randevum. 1 oğlum var Temmuz 14′de 3 yaşına girecek :)
_Luna_ Sat 2 mayıs. 8. Haftadan gün alıyorum. 5 hafta 4 günlükken ultrasonda kalp atışını gördük dün de kalp atışlarını dinledik 🥰
simaymasalim beatrice00 benim sat 29 nisan ama geç döllenme olabilir dedi doktorum sat’a göre 6+2 de keseyi gördük 2 3 hafta sonra gel bebege bakalım kalbini dinleyelim dedi 4 temmuza randevu bulabildim inşallah görürüm bebişi kızımda hersey günü gününe olmuştu bu geç döllenme olunca kafamda birsürü şey kurdum keseyi görene kadar kimyasal mi dış gebelik mi hep düşündüm şimdide boş gebelik olabilir mi düşüncesi beni yiyor bitiriyor inşallah sağlıklıdır 🥲
Anne1212 beatrice00 bende pazartesi gittim 6+0 dı kese vardı ama bebek yoktu kese 15 mm di karından baktı bayramdan sonra gideceğim ama çok farklı anlayamadım bir türlü
Gamzekand beatrice00 Benim sat 12 mayıs 6+4 haftalık normalde ama geç döllenme sanırım dün kontrole gittim 5 haftalık göründü kese ve yolk sacı gördük 2 hafta sonrasına kalp atışı için tekrar gideceğiz 💮
Cansut20 Gamzekand SAT 11 Mayıs doktora 1 kez gittim sadece keseyi gördüm. 7 Temmuz bidaki randevum. 1 oğlum var Temmuz 14′de 3 yaşına girecek :) aynıyız hemen hemen nasıl geçiyor benim hafif ağrılarım var bel ve karın ağrısı bide akıntım oluyor çamaşırimda ıslaklık hissedince değiştiriyorum hemen. Bulantı falan yok ilk de çok olmuştu haftasını hatırlamıyorum ama🤔 Arada kaşınıyorn geceleri bide uyuyamıyorum çok geç yatıyorum
Gamzekand Cansut20 Benimde 4 yaşında bir oğlum var 😊 onda hiç şikayetim olmamıştı ama bunda benimde bel ve kasık ağrısı var fazla ayakta kalınca birde açlık fazlaca var sürekli bişeyler yiyesim var 🙈 şükür çok zor geçmiyor