Merhabalar 23. Haftamdan sonra Ağrıya taşınıyorum. Doğumum orda olacak . Tavsiye doktor ve hastane var mı . Tüp bebekle hamileyim ilk çocuğum endişem fazlaca var . Tanıdığınız bildiğiniz birisi var mıdır acaba

Kadnag efe tıp merkezi diye çıkıyor google da orası mı , bir de doktorun soyadı nedir ?

Evet orası yeni adı efe tip diye geçiyor, soyadını unuttum walla ama zaten Alper hoca tek kadın dogumcu hastane de aradığınız da hemen yardımcı oluyorlar

Gebeyim-32 riskli gebelikte Muhammed beyi tercih edebilirsiniz güven tıp asla güven vermiyor diyor gidenler Muhammed beyin kendi kliniği var umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 😊ağrıda özel hastane yok zaten kapandı açılacak dendi enson

Gebeyim-32 o konuda bilgim yok açıkçası muane olduğunuzda sorarsınız ben ağrılıyım ama tayin dolayısıyla farklı bir ildeyim arkadaşlarım Muhammed beye gidiyordu memnunlardı doğum için devlet hastanesi çok iyi diyorlar yeni ebeler falan baya ilgililermiş bende acaba ağrıda mı yapsam doğumu diye düşünmüyor değilim açıkçası

Sdda04 çok teşekkür ederim ilginiz için , aslında ben şuan ıspartada da üniversite hastanesinde takipliyim . Doğum içinde devlet olabilir tabiki . Burda odalar 3 kişilik oluyor yanına eş almıyorlar falan orda nasıldır bi araştırmak lazım sıkıntı bi durum çünkü benim için Ağrıda yanında yalnızca eşim olacak tayinci olduğumuz için eş dost aile olamayacak malesef ki

Bir de doğum aralık ayına geliyor aralıkta çok kar yağar mı oralarda nasıl olur

Gebeyim-32 ağrı soğuk canım valla baya soğuk kuru soğuk kar kış ama eskisi gibi yağmıyor diyorlar sizi çok iyi anlıyorum bizde gurbetteyiz ablam hastanede hemşire ama söylerim muhakkak yardımcı olmaya çalışır odalar 2 kişilik diye biliyorum

Gebeyim-32 ama eş alırlar mı bilmiyorum devlet hastaneleri malum odalar iki kişilik yanında bir bayan bulunmasında fayda var olur ki sezeryan falan olursa zorlanırsın

Gebeyim-32 kesinlikle alper doktor var ablalarım yengem ve daha biçok tanıdığım orda doğum yaptı

Gebeyim-32
              Merhabalar🤗 ben de iki yıldır Ağrı’nın küçük bir ilçesinde yaşıyorum. Tavsiyem kesinlikle Muhammet Fatih hoca. Ben 7.haftamdan beri ona gidiyorum gerçekten çok çok ilgili, bir sıkıntı olduğunda saat farketmeksizin danışabiliyorum, her muayenede onlarca sorduğum soruları geçiştirmeden tek tek cevaplıyor ben gerçekten çok memnunum. Devlet hastanesi hakkında bir fikrim yok ama güven tıp merkezi dedikleri yer hakkında hiç güzel şeyler duymadım o yüzden tavsiye etmiyorum.

Gebeyim-32 merhabalar ben Ağrıda 4 yıldır öğretmenim .Açıkçası buranın hastane ve doktor imkansızlığı beni çok yordu .Şu an 40ıncı haftamın içindeyim 35.haftama kadar özel hastane vardı 4 ay kadın doğum bölümü boştu doktor bulamadılar güven tıp merkezi var yeni adıyla Efe tıp merkezi orada Alper beye gidiyordum doktor iyi ama tıp merkezi rezalet ne hemşiresi ne hijyeni sıfır .Muhammet Fatih beyde ilgiliydi fakat o da Efe tıpla anlaşmalıydı ve daha çoğunlukla sezeryanla doğum yaptırıyordu .Özel hastane açılalı 5 6 ay oldu ama sistemi daha oturmamış devletteki bir doktor özele geçti geçeli daha bir ay oldu .Zeynel Abidin bey var iyi biri benim bu 2.doğumum ilkini normal yapmıştım ama ağrıda değil .Şimdi size durumu mu anlatayım benim doğumum arefe gününe denk geliyor .özel hastanenin hijyenik ve temiz olması ayrıca doktorun iyi olmasından dolayı orada doğum yapmayı düşünüyordum normal doğum fakat doktor arefe günü var anestezi uzmanı o gün izinde doktorda acil bir şey olur sezeryan durumu olursa anestezi doktoru olmadığı için normal doğum bile yaptıramıyorum dedi .Bu 1.imkansızlık zorunlu sezeryan olacağa benziyorum bu inkansızlık yüzünden .Yani içini karartmak istemem ama Ağrı her konu da insanı yoran bir şehir .Devlette de hiç iyi şeyler duymadık ebelerin kötü muamelesi vs.Orada da hijyen sıfır bu arada ve eşim bugün berberi ile konuştu. Onunda eşi devlette doğum yapacak doktor bayramda yokum gel seni sezeryana alalım demiş yani insanlar istedikleri gibi değil doktor ve şehrin imkansızlığı yüzünden sezeryan oluyorlar böyle saçma bir şehir 😒