svrkdrr aynı anda yazdık 😊 çok saolun gerçekten, hastane imkanları ve odaları nasıl
Ağrı ‘ ya tayin olduk tavsiye doktor var mı
Gebeyim-32 odalar tek kişilik eşiniz ve yanınızda bir kişi daha isterseniz kalabiliyor yanınızda odalar genişlik ve temizlik olar güzel
_kirazcicegi_ fatih hoca muayne ücreti nedir
Gebeyim-32 bizde taşınıyoruzz ☺️ Muhammet fatih alptekin e gideceğim ev bulmadan doktoru buldum 😂
svrkdrr
Şu anda 500 TL ama temmuz ayından sonra nasıl olur bilmiyorum 🤷🏼♀️
Caglas41 öyle mi eşinizden dolayı mı tayin oldunuz . Benim eşim astsubay
svrkdrr çok saolun teşekkür ediyorum
Gebeyim-32 evet benim eşimde polis ☺️
Gebeyim-32 ben şu anda özel lena hastanesinde zeynel abidin özdil takipliyim ilgisi alakası çok iyi doğumu devlette yapmayı düşünüyorum iki doğumum devlette biri özelde oldu ve devlet eskisi gibi değil doğumda çok iyi temiz ve düzenliler
Gebeyim-32 Belediyenin karşısında Muhammet Fatih var kesinlikle tavsiye ederim onun tedavisiyle hamile kaldım. Cihazları yeni bilgili biri. İstanbul’da yasamasaydim onun dışında başka bir doktora asla görünmezdim.
svrkdrr merhaba sezeryan sonrasında kaç gün kaldınız hastanede ağrıya dönmeniz zor oldu mu yolda ağrımız cok oldu mu
Seymactnkya
Ben kayınvalidemler erzurumda oldugu için orda kaldım ama burdan 2 arkadaşım yerleri olmadıgı için ertesi gün dönmek durumunda kaldılar ama hiç zorluk ve sıkıntı yaşamadılar çok şükür önemli olan ameliyatının güzel geçmesi ve doktorunuzun elinin hafif olması ben akşam 9 da doğum yaptım ertesi gün sıkıntım olmadığı için 2 de cıktım