svrkdrr aynı anda yazdık 😊 çok saolun gerçekten, hastane imkanları ve odaları nasıl

Gebeyim-32 odalar tek kişilik eşiniz ve yanınızda bir kişi daha isterseniz kalabiliyor yanınızda odalar genişlik ve temizlik olar güzel

Sdda04 özel lena hastanesi açılalı çok oldu canım 😊

Gebeyim-32 ben şu anda özel lena hastanesinde zeynel abidin özdil takipliyim ilgisi alakası çok iyi doğumu devlette yapmayı düşünüyorum iki doğumum devlette biri özelde oldu ve devlet eskisi gibi değil doğumda çok iyi temiz ve düzenliler

8 gün sonra

Kadnag
      Merhabalar bende güven tıp da Alper beye gidiyorum doğumu da orda mı yapacaksınız

Gebeyim-32 Belediyenin karşısında Muhammet Fatih var kesinlikle tavsiye ederim onun tedavisiyle hamile kaldım. Cihazları yeni bilgili biri. İstanbul’da yasamasaydim onun dışında başka bir doktora asla görünmezdim.

Senazg doğum konusun da kararsızım ama devleti istemiyorum yani pek Bi seçeneğim de yok aslın da

5 gün sonra

svrkdrr merhaba sezeryan sonrasında kaç gün kaldınız hastanede ağrıya dönmeniz zor oldu mu yolda ağrımız cok oldu mu

Seymactnkya
          Ben kayınvalidemler erzurumda oldugu için orda kaldım ama burdan 2 arkadaşım yerleri olmadıgı için ertesi gün dönmek durumunda kaldılar ama hiç zorluk ve sıkıntı yaşamadılar çok şükür önemli olan ameliyatının güzel geçmesi ve doktorunuzun elinin hafif olması ben akşam 9 da doğum yaptım ertesi gün sıkıntım olmadığı için 2 de cıktım