• Kizlar yardim ?

Ezcez aynısı benim başıma da geldi 3 gün geçti kan testi yaptım hamile olduğumu öğrendim. inşaAllah Rabbim size bu güzel duyguyu nasip eder 🙏🙏

anneyimben00 insallah Allah razi olsun bi kac gun gecsin reglim cogalmazsa gidecegim insallah 🙏💝

Direk kan testi yaptır.bnm idrarda çıkmadı kanda çıkmıştı adet olucak gibi ağrım da vardı hadi hayırlısı

Ezcez olabilir sen yaptır kan testini kendine dert edeceğine rahatlat kafanı idrarda çıkmıyo hiç alma👍

Ezcez canım inşallah hamilesindir ama kendim korunmayı brakıgım ay adetim aynı senin gbi olmuştu doktora gttigimde rahim kendinihazrlıyor demişti doktor bilemiyorm inşallah sen hamilesindir.

lkayRazgatLolu aynen denk gelmedi ilk defa sizden duydum doktorum emin olmk için 4 gün dedi ben ilk hamileliğimde aynı gün yapmştm ve pozitifti

Yaprak ben iki kere kan testi yaptım yükselerek gitti ama idrarda çıkmadı bozuğuna denk geldim heralde 😂 sonra çıktı silik olarak

lkayRazgatLolu bazı markaların çok kötü oluyor hiç çizgi çıkmayanda oluyor test alırken en çokta buna dikkat etmek gerekiyo en iyisi hangisi ise o kullanılmalı 😊

Ben de soyle olmustu:biz calısmalara basladıgımız ilk ay🙈 Hayatimda gecikmeyen adetim yaklasik 4 gun kadar gecikmisti. Hamilelik testi yapiyodum surekli negatifti ve sonucunda cok kanli agrili ve parcali bir adet gecirdim.(sanirim dusuk oldu)sonraki ay hamile kaldim. Hatta adetimin olacagi gun sinavim vardi kasiklarin ve belim cok agriyordu. Tamam dedim sokecek bir ilac aliyim. Wc gittim adet gibi degilde boyle daha kahverengimsi adet baslangici gibi bir kan geldi ve yaklasik 2 gun falan surdu. Ve ilginc tarafi gecikme falan olmadi tam adetimin gununde geldi kan.O gun yaptigim gebelik testi silik cikmisti. Zaman gectikce cizgi koyulasti 8.-9. Haftq gibi de keseyi gorduk.insallah yardimci olur

Ezcez ben çekmiştim hatta kesinlikle hamile olamam çok agrım var demiştim olabilir tatlım yani ama bi kan ver bence

Ezcez o zaten hamileliğin başlarında rahim büyümeye basladıgı için oluyor adet sancısı gibi bazen gaz sancısı gibi degişik bişey 13haftalıgım hala ara ara gerilio gibi karnım.erken gebelik testi sonuc veriyor bildgm kadarıyla benm adetime 1hafta vardı normal testi yaptm cok silik cıktı ama cok zor görülüyodu herkes hani nerde çizgi dedi yani o derece.erken gebelik testinde kopkoyu bir ikinci çizgi gördüm bu iki testide aynı gün yapmış olmama ragmen. Ertesi gün kan testi verdigimde beta hcg sadece 85ti ☺

Kanamam cogaldi gebelik sansim dusmus gibi 😖