5 aylik evliyim esimle evlendigimizden itibaren cocuk istiyoruz korunmuyoruz adetime 3 gun kala regli oldum bugun ama cok hafif damlalarla yada idrarla kan geliyor afedersiniz, butun gun boyunca ped sdce 2 cm filan kanlandi sizde dusuk riski filanmi yada bebegin rahme yerlesmesinden dolayimj kan geldi
Kizlar yardim ?
Ezcez yani bende adet gününde mesela kahve rengimsi pembemsi kan geldi o Rahime yerleşmesinden dolayı oluyormuş herhalde o olduktan 1-2 hafta sonra test yaptım pozitif çıktı sen test falan yaptın mı
Yenianne17 aynen benimkide oyle kahve regimsi akinti geldi
Ezcez bnmde o tarz lekelerim olmuştu ama bnce idrar değil direk kan testi yaptır
lkayRazgatLolu idrar testinde gebelik ne zaman belli olur kasik agrimda var ama
Ezcez bi test yapmadan emin olamazsn canm ben 1 haftada 3 test yaptm 🙈 Birinden biri yanılır diye 3 üde aynı olunca snra ikna oldum hamile olduğuma. Regl gününe daha 3 gün var bu adet günümün geldiğini belirten kanamada olabilir bende hep öyle regl günüme 2-3 gün kala leke fln olur öyle anlarm adet olcağımı🙂
Ezcez canm benimki istemeden oldu kazara diyebilirz nerdeyse adetim 10 gün geçmşti belirtiler başlayınca test alıp yaptım 5 haftayı geçmşti öğrendiğimde. Erken gebelik testleri var adet tarihine 4 gün kalada gösteriyo geç döllenme olmadıysa 1 gün geçtikten sonrada normal gebelik testinde çıkar
Ezcez hayır çıkmaz idrar testi 10 günden sonra doğru çıkar erken gebelik testleri var alabilirsen ondan yap idrar testi yapcaksan
lkayRazgatLolu 10 gün mü 😱 Doktorlar bile emin olmak için 4 gün diyo.
Ben reglime 1 hafta kala öğrendm iki gebeliğimi de çok silikte olsa hep çıktı ve hiç yanılmadım bence bi test yap ve bekle
Yaprak benm doktorum idrar testlerine güvenmiyo ki ben yaşadım gebeyken kanda pozitif idrar testlerinde negatif çıktı 3-4 liralık testlere güvenmiyorum ben..
Yaprak sağlık ocaklarıda emin olmak için 10 gün diyo size denk gelmemiş demekki