Zehross03 esmos27-e ilk zamanlar yatak döşek kussam bile sadece çiğköfte yiyebiliyodum şimdi kilo kilo eriği tek başıma yiyorum 🤣
esmos27-e Zehross03 çok şükür bende kusma hiç olmadı erikte o kadar yedim ki midemi bulandırır gibi oldu midem ekşidi dahada yemedim😂
Birrrcan esmos27-e ilk üç ayında bulantilardan dolayı canım sadece limon istiyordu limon tuzlayıp yerdim şimdi 5 aylik olduk türk kahvesi çekiyor canım kokusunu tadını oarmahimi bandirip bandirip yiyorum
esmos27-e Esra_Omer_21 aşermede tadı ağzına geliyor insanın benimde canım herşeyden istiyor hamilelik bahanesiiii ama erik ve çiğköftede tadı ağzıma geliyor deli oluyosun😂
esmos27-e Daisy0000 ahaahah bende çok severim ama tavuktan o kadar tiksindim ki geçen dışarıda kokusu geldi acaba yiyebilirmiyim dedim ama yemedim tavuk sevmiyorum diye
Daisy0000 esmos27-e Tiksindiysen hiç zorlama 😓 Bende balığa karşı öyleyim düşününce bile igrenç geliyor
Mutluemos esmos27-e içimdeki bebeğimde sanırım anneme yarasın diyor yoksa başka türlü bir şey olamaz 😂😂
esmos27-e Daisy0000 evet en sevdiğim şey tavuktu ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda tavuklu bi yemek yapmıştım kalmasın diye yedim bir tiksindim hala ağzıma vuramıyorum kokuyor😵💫
esmos27-e Daisy0000 hadi bakalım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini erkek bebeklerde tatlı isterler genelde öyle denir çevremdede çoğunlukla öyledir💖