Havvaca esmos27-e valla eşimin aşermelerinden bana sıra gelmiyor 😂 o ne aşerirse onu yiyoruz jsjsjsjs
esmos27-e Havvaca ahahaha benim eşimde öyle birde diyorki ben hamile kadının kocasıyım benimde canım çekebilir😂
ikotrtn Havvaca benimde eşim ilk başlarda öyle idi baktı aldıklarını ben yemiyor sadece o yiyor vazgeçti şimdi almıyor birde Dr’a şikayet ettim bana zararlı şeyleri alıyor diye 🤗🤗
Nurfuracar esmos27-e Merhaba 🤭 Çilek ve kavun 😍 Çileğe doydum da ocak ayından beri 😆 Kavun da mart ayında bulduk cağnım 150 tl gitti tatsız tutsuz birşey ama kavunu akşamında mideye gömdüm 😂 Kavun da çıktı ya pazardan her hafta alıp yiyorum 😋
Mutluemos esmos27-e kız ben zaten normalde de etli butluydum 😂 6 aydan sonra göbeğim fırladı o kadar 😂😂
Havvaca esmos27-e benimki boyut atladı artık diyorum ki karnım sert çocuk toplandı bir yere bana diyo ki benimde karnım sert 😂😂😂
Ilba_34 esmos27-e benim de canım çok istiyor ama zararlı diyorlar etsiz olsa da için de bulyon ve Çin tuzu olduğu için yenmemesi gerek diyorlar :(
esmos27-e Ilba_34 ya öylede çok suyunu çıkarmadan yiyebilirsin bence her yediğimizde bi zarar var içinde hiçbirşeyi bırakma çok yeme ama aklında kalmasın
Mutluemos esmos27-e 6 aydan sonra benim resmen özgürlük ilan etti 😂 şuan benden önce göbeğim dönüyor benden önce göbeğim görüyor 😂😂
Herhangibirisiiiiiii Kirsehirli40 Bende aşırı meyve aşeriyorum erik nektari muz şeftali kayısı 🥲 ama Detaylı us gittiğimde doktorum meyveyi çok yiyorsun karnının şeklinden anladım azaltman gerekiyor dedi 😞
esmos27-e Herhangibirisiiiiiii herşeyin fazlası zarar canım çok istesende kararında yemek lazım demekki meyveyi bile😢
Herhangibirisiiiiiii esmos27-e Evet doktor bebeğe vitamin olarak gidiyor zannediyoruz ama aslında şeker yüklüyoruz bebeğe dedi 🥲
esmos27-e Nurfuracar oh çok güzel çok kilo almamışsın ben 64 le hamile kaldım daha 4 ay oldu almadım kilo inşallahta bir süre almam😂
Nurfuracar esmos27-e almazsınız ama belli aralıklarla insan kendini durduramıyor sürekli bi yeme isteği 😆
2609nrgl esmos27-e benim fakir ruhum tereyağlı yumurta ekmek arası peynir ve domates birde ekmek arası çikolata çekti bu zamana kadar 😅😅😅🤭