Bağcılar Medipol yada esenler Medipol
mrymblakrs doktorla alakası var sanırım doçent olunca farklı oluyormuş
Bilgevural bende Esenler medipolde op. Dr ye gidiyorum muayene 950 dediler doktora göre değişiyor mu ki acaba 🥺
Arkadaşlar Medipol muayene ücretlerine de 2 gün önce zam geldi 600 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam 850 TL civarına yükseldi bu yüzden doğum ücretleri de arttı telefondan teyit edin bence
bsrabrna doktoruna göre değişiyor ama op.dr. olanlar 420 TL idi en son. Şuan fiyat güncellemesi geldi mi bilmiyorum. Gelmiş olsa bile 420 den 950 ye cikmasi imkansız. Doktorun ismi neydi sizin
Zeynep-ece medipol megaya gidiyorum doktorum muayenesi 950 idi 1200 olmuş kuveytttürk sağlam karta %15 indirim var Nst ile birlikte en son zamlı olarak 1300 küsür ödedim 35 haftadayım hastaneden memnunum doktorumdan da öyle inşallah doğum da güzel geçer herkes memnun genel olarak. Doğum fiyatını güncel almadım her türlü orda yapıcam zaten bilsem ne bilmesem ne 😂
Tugbayildiz21 sağlam kart indirimi doğumda geçiyo mu bilginiz var mı?
Februr geçmiyor diye biliyorum megada sormadım ama Esenler medipol giderken sormuştum geçmiyordu oraya da bir sorarım
Esenler medipolde şehruz hanıma mayıs sonunda 420₺ ye muayene oldum. Doğum ücretinide hastanede danışmandan öğreniyorsunuz. 6500 normal doğumdu en son.
Bilgevural doktorunuz numarasını veriyor mu?
yusraturk aslında istemedim veriyor mu bilmiyorum. Fakat instagramdan kendisine yazdığımda geri dönüş sağlıyor
Bilgevural burcu Aydın boyama hatta Salı günü tekrar gittim tekrar zam gelmiş 1.000 küsür olmuş siz hangisine gidiyorsunuz 🥹🥹🥹
bsrabrna Sümeyye Betül Gül’e gidiyorum en son 420 TL idi. Gelecek hafta tekrar kontrolüm var bakalım ne kadar oldu yeni fiyatlar🙂
Bilgevural eğer unutmaz isen beni de haberdar eder misin 🥺
bsrabrna tabiki 😊
Bilgevural bende randevu aldım iki gün önce sümeyye betül gül’e 550 tl olmuş muayenesi ve doğum ücretleride değişmiş ama muhasebe tatilde olduğu için pzt öğrenebilirsiniz dediler. 5 inde kontrolüm var ozaman öğrenirim diye düşünüyorum. Siz memnunmusunuz hocadan
ozlemm-123 ben kendi adıma çok memnunum. Tatl, naif biri. Sorularıma cevap alabiliyorum. 8 aylık hamileyim bayramın ilk günü balıktan dolayı sabaha kadar rahatsızdim ve baya istifra ettim. Kendisine instagramdan yazdım ve tatilde olmasına rağmen cevapladı sorularımı. İlgili olduğunu düşünüyorum 🙂 bu arada doğum fiyatını öğrenince yazar mısınız buraya siz benden önce gidiceksiniz kontrole😊
Bilgevural ben isteğe bağlı Sezeryan istiyorum sorun yapar mı
Zeynep-ece mega ya gidiyorum Nagihan hanıma muayenesi 900 bişeydi. Sezeryan 15.500. kısmetse Çarşamba sezeryan olacağım. Oğlumu esenler de spinal sezeryan ile dr Emine Zeynep Yılmaz da doğurdum . Hastaneden memnun kalmadım haftasonuna denk geldim yemek getirmeyi unuttular bana, odamı temizlemediler, hemşireler silah zoruyla çalışıyor gibiydi ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum kötüydü yaa.