Bağcılar mega Medipol yada esenler Medipol burada yakın zamanda doğum yapan, doğum ve muayene ücretleti hakkında bilgisi olan anneler var mı acaba
Bağcılar Medipol yada esenler Medipol
Bende öğrenmek istiyorum
Bağcılar mega 8,500
Esenler medipol 5,800 normal doğum fiyatları
Doktoruna göre fiyatı değişiyor. Esenler medipolde op.dr. gidiyorum muayene ücreti 420 TL normal doğum 5800 TL. sezeryanda ise 1000 TL fark oluyor diye biliyorum.
Bilgevural esenlerde hangi doktora gidiyorsunuz normal doğumu destekleyen birimi
Aa ne kadar çok fiyat farkı varmış Bahçelievler medipolde doc.dr muayene ücreti 600 normal doğum 9.500
FatmaBtl a a a ben geçen hafta cumartesi sordum 7700 dü siz ne zaman sordunuz acaba?
Leylos44 Sümeyye Betül Gül’e gidiyorum. Bebeğim 2 hafta önde gidiyor bir tık iri bebek olabilir ama normal doğumu destekliyorum demişti bana.
Zeynep-ece
medipol megada didem hanima gidiyorum
650 lira doktora gore fiyat degisiyor en yilin basinda normal 8.500 sezeryan 14.500 liraydi
Asyabuse
Dogrudur valla ne diyebilirim ben henüz zamlı odemedjm muayne ucretlerimi fln ama doğuma gelicgini biliyorum ee haliyle son muayne ücretleri de artacaktır çok zor ya valla dünyanı parası ama gerekli ilgiyi görüyorsan eger bi nebze olsun napalım diyorsun 28 haftaligiz nst kaçta başlıyor acaba hangi haftada
Teşekkür ederim bu arada 🌸
IMom24 ya canım benim ikiz olduğu için ben 30 falando başladığımda ama senin bir sıkıntın yoksa 34 falan belki başlar. Ben duygu hocaya gidiyordum her seferinde önce nstye gönderiyordu. Ama hastaneden çook memnun kaldım inşallah sende kalırsın ameliyat ekibi falan çok iyiydi ebelerden bi Merve ebeyi biliyorum çok tatlı hemşireler zaten çok güler yüzlü yatışımdan çıkışıma çok memnun kaldım yani 😍 Allah göstermesin tabi ama kuvözlük bir durum olursa en kapsamlı bebek yoğun bakımlarından biri medipoldeki hem anne hem bebek için iyi bir hastane olması çok önemli sonuçta
Asyabuse
Anladım canım teşekkür ederim tabiki öyle hastane önemli tabi bende maddi açıdan zorlayıcı olsada bundan ötürü medipolü tercih ettim umarım bende güzel bi doğum süreci geçiririm memnun kalırım 😍
Plesantam aşağıda benim doktorum 30. Haftaya kadar çıkıyor normalde dikkat et bidahki kontrole kadar fln dedi iste sanırım ona göre doğum şekli belirlenicek
mrymblakrs doktorla alakası var sanırım doçent olunca farklı oluyormuş