bebeklipanda biz doğuma adım adım gidiyoruz sanırımm🙈
Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷
Sengul-9798 tabikide
Omermomm_ ben yarın izne ayrılıyorum, doğum için Ankara’ya gideceğim inşallah yolda doğurmam😁 geçen haftasonu çok fena böbrek enfeksiyonu geçirdim ya da taş düşürmüşüm bir anda ağrı başladı kitlendim kaldım böyle bir ağrı yok, bir yandan bulantı bir yandan ishal bir yandan alt tarafta yanma derken dedim doğuruyorum heralde. Bir saat sıcak suyun altında kaldım böbreğime su tuttum sonra hastaneye gittik vajinal muayene oldum ne açıklığım var ne nst de sancı. Doğuramazsın asla korkma dedi ebe, bu enfeksiyon ağrısı dedi. Gerçekten de idrarımda kan lökosit ve kristaller çıktı. Öncesinde hayatımda hiç böbrek rahatsızlığı geçirmediğim için taş düşürme ağrısını fln hiç bilmiyordum. O kadar hevesle valizle pusetle gittiğim hastaneden altımda depend beze çiş yapa yapa eve döndüm çünkü tutamıyorum devamlı geliyordu. Eşim de maşallah çiş doğurdun dedi 😂😂😂
- Düzenlendi
bebeklipanda 😂😂 efsane bi anı kalmış size bu arada Ankaranın neresinde olacaksınız bende Ankaradayım aynı anda aynı hastanede doğum yaptığımızı düşünsene😂 Bu arada çok geçmiş olsun☺️
Omermomm_ ayy inanılmaz bir anı oldu hem de, ablamı arayıp sormuştum bu doğum sancısı mı abla diye, o da beni bir gazladı sen doğuruyorsun ablam sen anne olacaksın ha gayret deyince iyice moda girdim doğuruyorum diye ama baygınlık geçiriyorum bir yandan öyle şiddetli bir ağrı.. şunu öğrendiğime sevindim ki böbrek ağrısı doğum sancısından fazla oluyormuş demek ki böyle bişey değil 😁 yazık ablam da gece gece yola çıktı yaşadığım şehire geldiler baktılar ki bebek yok çiş var 😂😂😂 Ankara’da özel Ortadoğu 19 Mayıs hastanesinde Dr. Baran hanımda doğum yapacağım inşallah 🥰 siz nerede doğum yapacaksınız inşallah ? Denk gelsek çok tatlı olurdu 😍
Kocburcuu bende bugün 7+6 🙏
Eymn3416 meraba kontrolünüz nasıl geçti acaba bebişin kilodu filan nasıl mış
Pamuk 30+0💜
Sengul-9798 kilosu norml dedi alttan muane etti acılman yok dedi bi sıkıntı olmaz 1 hafta 10 gün snra gel dedi tekrar
Eymn3416 haftaniz benimle aynıydı sanki doğum için gün vermedi mi birde 10 gün fazla demiş ama
bebeklipanda bir dahakine de doğum sırasında taş düşürüyorsundur canım diyerek rahat davranıyormuş hiç şaşırmam gerçekten😀 ama sizin gideceğiniz hastane bana çok uzak maalesef sağlık olsun😇
Sengul-9798 36+2 oldum bgn haftasyla uyumlu bir sıkıntı çıkmaz ise 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi catı muanesi yaptı acıkma yok dedi
Sengul-9798 sezeryanla gün veriolar norml dogumda sancı beklenior
Gugu588 cumartesi günü sabah kontrolünde pazartesi ye sezarydn randevusu verdi ama cumartesi akşam suyum geldi
Angelotte 22 nisan 😅
@Engineer_ normal mi oldu o zaman ohh kavuştunuz oğluşunuza bende çarşamba günü sezaryen oldum 🥹
36+6💙
Omermomm_ merhaba, doğum yaptınız mı ☺️ benim kızım 26 temmuzda acil sezeryanle doğdu çünkü şiddetli preeklemsi oldum