Busrademir3434 Mrymozbek Yaaa olsuun zaten tam belli olur bı kaç hafta daha geçerse şimdi küçücük hangi ildesin ❤️
Mrymozbek Busrademir3434 Eşim Kocaeli Kandıralı orada yaşıyoruz ama benim memleketim Van 🥰🫶🏻 Sen nerelisin
Busrademir3434 Mrymozbek yok bende memleketimdeyim eşim burda değil oyzdn İstanbul’a gidince onunla birlikte öğrenicem bende 🥲
Mrymozbek Busrademir3434 Senin içinde iyi olur bebeklerimiz daha da büyürse net sonuçlar alırız inşallah bende aynı düşünüyorum
Civcivinannesii Seyma0101 canım ben de gün boyu süren mide bulantısı var birde ara ara kasık ağrısı çekiyorum . Sende neler var canım
Z_e_y_a_gul Kara_sevda eşyaları aldık beşik araba banyo seti gibi çantamı daha hazırlamadım bayramdan sonra 32 33 haftalıkken hazırlamayı düşünüyorum sizin hazır mı
Kara_sevda Z_e_y_a_gul bizde aynı şekilde büyük eşyalarını aldık ama bende çantamı hazırlamadim bayramdan sonrayı bekliyorum
Fatmaakoglu Hilalclk benim sezeryan yavrum 14 temmuz da doğacak inşallah günümüz belli çok heyecanlıyım her gün gün sayıyorum her gece 12 den sonra uygulamadaki günün bilgilerini okuyorum herseyimiz tamam bekliyoruz işte sağlıkla gelsinler ♥
Kalbiimde2can Didemdidemm bende öyle ikinci olmasina ragmen sanki ilkmis gibi 😍❤️ evet normal olacak insallah canim senin?
Didemdidemm Kalbiimde2can bende normal düşünüyorum ama bebek ters pozisyonda. Bakalım düzelecek mi 😊😊
iremebrar-24 Selam merhabalar benim kız 2.200 Gr 47 cmdi doktor gayet sağlıklı bir bebek dedi çok şükür 🙂 @Sym4