Handan-Ince ağrı sızı yok. Dün suni sancı baslanacakti yatış yapıldı imza verip ciktim. Kendi sancımi beklemek istiyorum dedim
Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷
Mrymozbek
14+6 Neredeyse aynıyızz cinsiyetini öğrendin mi ne durumda bebiş 😍😍😍
Busrademir3434
Öğrenmeyi çok istiyorum ancak eşim askerde bedelli olarak onsuz öğrenmemi istemiyor onu bekliyoruz inşallah gelince hemencecik gideceğiz nasipse haftaya öğrenmiş oluruz
Busrademir3434
Sen öğrendin mi acaba cinsiyetini
Elfffaras 8+5 olduk bizde canım ben sana şunu soriyim ayda bir kontrole döndük biz şuan iyi mi diye düşünüyorum 1 ay uzun geliyor sana da öylemi 😬
Pamuk 31+6 🙋🏻♀️
Aysuelxan aynıyız seninle 😍
halme1-z bende bendee 💪🏻
Mrymozbek
Yaaa olsuun zaten tam belli olur bı kaç hafta daha geçerse şimdi küçücük hangi ildesin ❤️
Mrymozbek
yok bende memleketimdeyim eşim burda değil oyzdn İstanbul’a gidince onunla birlikte öğrenicem bende 🥲
Seyma0101 canım ben de gün boyu süren mide bulantısı var birde ara ara kasık ağrısı çekiyorum . Sende neler var canım
Yazmelegi_ 32+2 🌸
Zeynalnaibe bugün ben de 18+5 🥰
Busrademir3434
Eşim Kocaeli Kandıralı orada yaşıyoruz ama benim memleketim Van 🥰🫶🏻
Sen nerelisin
Busrademir3434
Senin içinde iyi olur bebeklerimiz daha da büyürse net sonuçlar alırız inşallah bende aynı düşünüyorum
Kara_sevda eşyaları aldık beşik araba banyo seti gibi çantamı daha hazırlamadım bayramdan sonra 32 33 haftalıkken hazırlamayı düşünüyorum sizin hazır mı
34+4 kızımla🐣
iremkoftercioglu yakınız 😁 15+5
Fatmaakoglu birbirimizi kaybetmeyelim ne zaman doğacaklar haber edelim😄😄