Ayseedd Matmazelbebi Gayet iyi uzun yıllar spor yaptım halada yapıyorum ondan dolayı sanırım çok bi farkı olmadı sizin ki nasıl gidiyor:)
Matmazelbebi Ayseedd Maşallah çok güzel benim sadece idrar yolu enfeksiyonu oluştu gelen hafta onla mücadele ediyorum başla bir sıkıntı yok çok şükür 🥰❤️
Habibeberfin Handan-Ince ağrı sızı yok. Dün suni sancı baslanacakti yatış yapıldı imza verip ciktim. Kendi sancımi beklemek istiyorum dedim
Mrymozbek Busrademir3434 Öğrenmeyi çok istiyorum ancak eşim askerde bedelli olarak onsuz öğrenmemi istemiyor onu bekliyoruz inşallah gelince hemencecik gideceğiz nasipse haftaya öğrenmiş oluruz
Busrademir3434 Mrymozbek Yaaa olsuun zaten tam belli olur bı kaç hafta daha geçerse şimdi küçücük hangi ildesin ❤️
Busrademir3434 Mrymozbek yok bende memleketimdeyim eşim burda değil oyzdn İstanbul’a gidince onunla birlikte öğrenicem bende 🥲
Sumeyya123- Elfffaras 8+5 olduk bizde canım ben sana şunu soriyim ayda bir kontrole döndük biz şuan iyi mi diye düşünüyorum 1 ay uzun geliyor sana da öylemi 😬