Eslem-karaca al bizden de o kadar. Her gun acaba bugun gelir mi diyorum ama ayakları midemden midemden vuruyor😂😂
Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷
Hubeyb9 amin cnm Rabbim tek avazda ve sagliklica kucagimiza almayı nasip etsin insaaallah bizim ilk bebek oğlumuz oluyor 🥰 sizin bebişinin cinsiyeti nedir
9+3 Rabbım hepimizin yavrusunu sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin inşallah.
iremebrar-24 selam bende 34+5 bebek kaç kilo acaba yarın görüş günüm de merak ediyorum ortalama kaç olmalı
Z_e_y_a_gul Rabbim sağ salim kavuştursun insaAllah bizimde oğlunuz oluyor 🥰
Herseyiniz hazır mı hastane çantanızı hazırladınız mi
iremkoftercioglu ben serklajlı anneyim muhtemel erken doğum olacak bakalım inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin Allah cinsiyetiniz belli oldu mu 🙂
MinikMucizemm23 7+ 2 benim . Cuma günü kalp atışı işin gitcem. Özel e mi gidiyosunuz. Bu kadar geç mi çağırıyo sonraki ultrasona
Safinaz27 aynıyız canım bı şikayetin varmı
Tubik61 yok devlete gidiyorum galiba ilk zamanlar ayda 1 doğuma yakın haftalarda haftada 1 çağırıyorlarmis diye biliyorum
Dilek-Ela aynıyız bı şikayetiniz varmi
Pamuk 36.hafta 🥲
Minik-anne06 aynıyız sağlıkla gelsinler insallahh 🤲🏻
Fatmabens evet insan biran önce öğrenip ona göre bişeyler almak istiyor en basiti ben karnımı ellerken kızım mı oğlum mu dicem diye merak ediyordum ☺️
Minyonz Geldiğinde bebisimiz mutlaka haber ver 😃