Sunshine__ Simgeecbn Aslen Konyalıyım ama Urfa’da yaşıyorum bugün belki hiç hareket etmedi benimki normal de günde 2-3 kez hareket ettiğini hissediyorum aslında bide cinsiyeti ne sizinkinin
Fatmabens iremkoftercioglu öyle tabiki sağlıklı olsun da cinsiyet hiç fark etmez ama ilk bebeğim olacak heyecanımı tutamıyorum ☺️
iremkoftercioglu Fatmabens evet insan biran önce öğrenip ona göre bişeyler almak istiyor en basiti ben karnımı ellerken kızım mı oğlum mu dicem diye merak ediyordum ☺️
Minyonz Eslem-karaca al bizden de o kadar. Her gun acaba bugun gelir mi diyorum ama ayakları midemden midemden vuruyor😂😂
Kara_sevda Hubeyb9 amin cnm Rabbim tek avazda ve sagliklica kucagimiza almayı nasip etsin insaaallah bizim ilk bebek oğlumuz oluyor 🥰 sizin bebişinin cinsiyeti nedir
Aysemsu 9+3 Rabbım hepimizin yavrusunu sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin inşallah.
Sym4 iremebrar-24 selam bende 34+5 bebek kaç kilo acaba yarın görüş günüm de merak ediyorum ortalama kaç olmalı
Kara_sevda Z_e_y_a_gul Rabbim sağ salim kavuştursun insaAllah bizimde oğlunuz oluyor 🥰 Herseyiniz hazır mı hastane çantanızı hazırladınız mi
Z_e_y_a_gul Kara_sevda eşyaları aldık beşik araba banyo seti gibi çantamı daha hazırlamadım bayramdan sonra 32 33 haftalıkken hazırlamayı düşünüyorum sizin hazır mı
Cerens12_ iremkoftercioglu ben serklajlı anneyim muhtemel erken doğum olacak bakalım inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin Allah cinsiyetiniz belli oldu mu 🙂