• Gebelik
  • Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷

1. Haftamdayım sürekli acıkıyorum yiyorum doymuyorum aynı durumda olan varsa Hello🤣👋🏻🌸

Minyonz
Benim de aynı. Şimdilik hersey yolunda 41. Haftaya kadar keyfini beklicez dedi doktorum. İnşallah normal olur çok çok istiyorum 😊
Ama artık sabrım kalmadı çok heyecanlanıyorum gelsin artık yaaa bitsin bu hasret.

Eslem-karaca benimkide 42 ye kadar yolu var dedi. Umarim o kadar beklemez zira onu çok merak ediyorum. Hem onu doğurmak istiyorum hem hep içimde kalsin istiyorum😂

Sena1604 benimde bu ara çok sertleşiyo korkuyorum gitmedim de henüz doktora

Hilalclk evet benim ikinci süreci bildiğim için pek bı korku yok içimde ama sonuçta ameliyat olacağım felan bu düşünceler geliyor bazen sonra kavuşmak tarafı daha ağır basıyor

Ay_Mir bizim pzartesi ilk randevumuz var bakalım biz duyabilecekmiyiiz

motherlove Merhaba tekrardan hatice hanıma gittim çok tatlı ilgili tavsiye ederim 🙏🏻

Brcncetinoltulu hadi hayırlısı olsun bende pazartesi gidecem tsm 13+0 olacak inş söyler doktor cinsiyetini

Tugbakkkk hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş bende pazartesi gidecem 13+0 olacak zaten inş söyler doktorum bu arada perinatoloji için belirli bi hafta var mı yoksa istediğin haftada gidebiliyor musun