Minyonz Eslem-karaca benimkide 42 ye kadar yolu var dedi. Umarim o kadar beklemez zira onu çok merak ediyorum. Hem onu doğurmak istiyorum hem hep içimde kalsin istiyorum😂
Fatmaakoglu Hilalclk evet benim ikinci süreci bildiğim için pek bı korku yok içimde ama sonuçta ameliyat olacağım felan bu düşünceler geliyor bazen sonra kavuşmak tarafı daha ağır basıyor
motherlove Ecem335 Canım teşekkür ederim 🤩 kalp atışı duydun mu kaçıncı haftadaydın ben 6+4 bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum duyarım herhalde
Gunesgulce Kalbiimde2can evet çoğunluk erkek acaba seneye de kız senesi olurmu bı tane daha yapsam 😂😂
A-eren Brcncetinoltulu hadi hayırlısı olsun bende pazartesi gidecem tsm 13+0 olacak inş söyler doktor cinsiyetini
A-eren Tugbakkkk hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş bende pazartesi gidecem 13+0 olacak zaten inş söyler doktorum bu arada perinatoloji için belirli bi hafta var mı yoksa istediğin haftada gidebiliyor musun
Ecem335 motherlove yok canım kese ve bebek oluşmuş alttan muayane edersek duyarız dedi ama gerek yokmuş bende bayramdan sonra gideceğim 7. Hafta da garanti oluyor ilaç verdi elenetal hamilelikten öncede kullamıyordum folik asit ona devam edeceğim