gulsahklkn bende kullanıyorum sabah 1 akşam 1. Tansiyonum 14-15 oluyordu şuan 13-8 de. Yan etki mi bilmiyorum çok uykum geliyor sadece

abnw Çok geçmiş olsun herhangi bi yan etki yapıyo mu içince sanırım dengeleyici bi ilaç birden düşürmüyor dimi gün içinde mesela normal seyretse bile onu koruyo daha da düşürmüyor

• abnw bunu yanıtladı.

MeryyErtm Benim de çok nadir arada böyle çıkıyo en fazla bir kere 15/8 i gördüm bu sabah 14/8 oldu başım ağrıyınca doktoruma yazdım hergün içmemi söyledi sanırım önlem amaçlı hergün deyince bi korktum tabi tansiyonum normal seyretse bile içsem en azından yükselmesini engeller dimi birden düşürmez

Medine_yasar05 Çok geçmiş olsun ilkinden tecrübelisiniz en azından benim gibi korkup panik atak geçirmemişsinizdir çocuğa bişey olcak diye korktum bi an öyle görünce 😢 bu arada 24 haftalık doğum yaptınız durumu nasıldı

gulsahklkn bende yan yetkisi olmadi, evet o an düşürmüyor sadece tansiyonu dengeye getirip tansiyonu koruyor

gulsahklkn bende basta tedirgindim ama yüksek tansiyon olması daha tehlikeli dedi doktor zaten bu ilaç gebelerin kullandigi ilaç dedi herhangi bir yan yetkisi yok dedi.

abnw Evet öyleymiş içtikten sonra daha rahatlamış hissettiniz mi

• abnw bunu yanıtladı.

gulsahklkn tabi ki, benim tansiyonum 17 16 ydi baş ağrım oluyordu ama şimdi 13 8. Şimdi daha iyiyim

abnw Benim o kadar çıkmadı hiç bugün 14/8 oldu baş ağrım olunca doktora yazdım başlattı ilaca daha önce 2-3 sefer daha yükselmişti ama 15/8 i hiç geçmedi ve hemen düşüyo müdahale etmeden önlem amaçlı başlattı demekki ilaca

gulsahklkn ben de bir kere 15 İ gördüm ama gebelikte 14 bile hatta 139-138 bile tehlikeli. Bundan dolayı tansiyon ilacını düzenli kullanın ki ilerleyen zamanlar da kontrol altına alınamayan bir duruma gelmesin. Tansiyon normale döndü diyerek ilaç bırakılmamalıymış. Denge de tutacak ilaç. Tansiyon hamilelikte çok önemli. Bol bol limonlu su için, ılık duş alın. Nabız yükselten işler yapmayın.

MeryyErtm Mutlaka dikkat ederim takıntılıyım böyle konularda zaten teşekkür ederim yorumun için ☺️