Tubik1612 1prensesannesi_ 30+5 de gitmiştim 2 kiloydu her doktorun farklı bir düşüncesi var kimisine göre kilosu az diyor kimisine göre normal bence en iyisi kendi doktorunun dediği sen nasıl hissediyorsun bebiş iyi mi gerisi önemsiz bence 😊
Esra06Duru senaunuvar anladım ben de protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama kilo alımı yavaşlamış inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏
09-11-22 Rabia48091 az gibi geldi bana bol bol ceviz kaşar peyniri kefir ve muz tüketin bebeğe kilo aldiracaktir
Youngmotherr Sengul-9798 valla bilmiyorum doktorum kilosu iyi dedi zaten bende 43le hamile kaldım benden iri yarı bebe çıkmaz 😂
Sengul-9798 Youngmotherr bu kadar benzerlik olmaz bende sana yakindim hamile kaldığım da yemen icmen nasıl peki 😂
yagmurveyerdeniz 36+0’da görüş günümüzdü (bugün 36+2’deyiz) 2690 gr kızım. 38+2’de sezaryen günümüz Allah nasip ederse 🧡
Bebekliannee kevserky bende 37+1 de 3100 Gr gibi bir şeydi cuma günü geliyor benimki de . Çok yakınlar birbirlerine 💚
Busrdznli 35+3 2950 gram dedi doktor ama önceki kontrolüme göre yavaşlamış kilo alımı endişeliyim bende
Sengul-9798 Youngmotherr maşallah şuana kadar bende toplamda 17.5 aldım ama 1 2 aydır doğru düzgün bişey yiyemiyorum ağrıdan sizidan bişey istemiyor canım günde 2 öğün