Sengul-9798 Youngmotherr maşallah şuana kadar bende toplamda 17.5 aldım ama 1 2 aydır doğru düzgün bişey yiyemiyorum ağrıdan sizidan bişey istemiyor canım günde 2 öğün
yenianneguney Sevcan_altunkaya az olurmu hiç gayet normal ortalama olarak zaten 800 1 kilo arası olması lazım 26. Haftasında gayet iyi senin bebişin kilosu da
Gokcem 31 haftalıkken 2.200 dük önden gidiyor dedi kilosu .diyet gibi beslenmeye başladım Bayramdan sonra kontrolümüz var bakalım
canancaglayan bgmdmncnr sezeryan mı olacak doğumunuz birde devlet takipli misiniz benimde bebeğim aynı kiloda ama sancı beklicez diyor doktor devlet takipliyim
26anne10 Bende bugün gittim doktora 26+6 1300 gr oğluşum boyu da 35cm iri bebek olucak dedi sağlıkla gelsin insllah muz ve kaşar yiyorum sürekli kızları sağlıklı besleniyorum size de tavsiye ederim
Zehradmrci bgmdmncnr maşallah nasil beslediniz😂🙈 saglikla gelsinler ben de 38.haftada gittim 3200 gramdı yarın 39.haftada dogumumuz var inşallah bakalım kaç doğacak
09-11-22 Rabia48091 az gibi geldi bana bol bol ceviz kaşar peyniri kefir ve muz tüketin bebeğe kilo aldiracaktir
09-11-22 Bizde 29 haftalıkken gitmiştik 1510 Gr idi şuan 31+5 oldu bayramdan sonra görüş günümüz bakalım kaç olduk 🙈👸
Fik Nefised doktorlar en iyisini bilir kuzum az olsa elbet bizi uyarırlar dikkat etmemiz için her gebelikte kilo değişir o yüzden doktora güven içini ferah tut 🥰🫂