senaunuvar 1prensesannesi_ 36+1 olduk bugün kontrolüm vardı 2200 gr olmuşuz kilo almamış bebek dedi bende almamışım yediklerim nereye gitti bilmiyorum çok canım sıkıldı beslenmeme de dikkat ediyorum ama üzdü bu durum beni 😔
Esra06Duru senaunuvar merhaba cumartesi günü gittiğimde 36 haftalıkken 2350 kg dedi doktor. Bana da kilo alımı yavaşlamış dedi moralim bozuldu sizin erken doğum gibi bir şey söyledi mi acaba ? İnsan endişeleniyor
sbelozbr senaunuvar canım selam Ben nasipse yarın doğuma gidiyorum kızımın kilosu yavaşlamış ama bu minyon olmam ile de alakalı 38 hafta 2500 gr Ama sağlıklı olması herşeyden önemli bu sebeple kg ya takılma
Ozgerkan senaunuvar havuç, muz, kaşar, yoğurt ye bol bol bebeğe kilo aldıracak şeyleri ye sağlıkla gelsin en önemlisi o, kilo çok önemli değil aklına takarsan stres yaparsın ve yaramaz yediklerinde
Biryeniannee senaunuvar bende aynı durumdayım 36+0 bebeğim kilo almamis 1 hafta 10 gün geriden geliyo 2100 gr. Size ne dendi ne yapılcak vs? Benim henüz belli değil hastaneye yönlendirdi doktorum İnşallah sağ salim kucağımıza alırız❤️
senaunuvar Esra06Duru yok bugün sezaryen günü vericek ama benimkisi erken doğumdan değilde bebek tersmiş kafası yukarıda sırtıda karnıma dönükmüş suyun gayet iyi dedi erken nst’de iyi çıkmış bende bebekte kilo almamışız tuhaf gelen yediklerimin nereye gittiği
meryemy Esra06Duru benim de 2390 kilosu 34. haftadayız 1 hafta geride bizimki de ama bu hafta kilo iyi aldı diğer haftalara göre bol bol meyve yedim bence kilo aldırıyor baya meyveler.
kevserky 1prensesannesi_ 37 haftalıkken 3kilo 209 gr olmuştu şimdi 38 olduk bilemiyorum . Bildiğim bir şey var kavuşmamız son 2 gün . Dünya güzeli İlay’ım geliyor
Bebekliannee kevserky bende 37+1 de 3100 Gr gibi bir şeydi cuma günü geliyor benimki de . Çok yakınlar birbirlerine 💚
Esra06Duru senaunuvar anladım ben de protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama kilo alımı yavaşlamış inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏
Kadomm bgmdmncnr hayırlı doğumlar olsun benimde 37+1 perşembeye doğum olcak inşallah gunlerimiz ayniymis
Youngmotherr Sengul-9798 valla bilmiyorum doktorum kilosu iyi dedi zaten bende 43le hamile kaldım benden iri yarı bebe çıkmaz 😂
_moomm bgmdmncnr merhaba bebeğe kilo aldırmak için neler yediğiniz maşallah suphanallah benim 1 ayım kaldı kilo alsın istiyorum 33+5 haftalığız 2,280 kilograma sahip
Ozlemetin _moomm bence kiloya cok takilma kuzum gayet iyi kilosu ama illa alsin istiyosan muz ve kasar peynir inanilmaz kilo yapiyo bebise
Zeykan _moomm daha 16+4 haftalık hamileyim ama şimdiden avokado,ceviz,badem,cicibebe arada tabi muzla bırlıkte ,kaşarlı domatesli tost