1prensesannesi_ Kızlar ben 29+4 haftalık hamileyim ve bebeğim 1250 gram sizler kaç gram benimki normal mi sizce yoksa kilo aldırmadı miyim bebeğime 🥰 Sizlerde durum nedir?
Askeryarii Bal12 benimde 23 haftanın içimdeyiz 460 gr dedi senin iyi maşşallah benimde normal dedi ama benden yüksekleri görünce şaşırdım ne yedin kilo alması için
Kadomm bgmdmncnr hayırlı doğumlar olsun benimde 37+1 perşembeye doğum olcak inşallah gunlerimiz ayniymis
_moomm bgmdmncnr merhaba bebeğe kilo aldırmak için neler yediğiniz maşallah suphanallah benim 1 ayım kaldı kilo alsın istiyorum 33+5 haftalığız 2,280 kilograma sahip
ChemistrySK Biz 28+2 de gitmistik en son 1111 gr demisti dr boyuda 35 cm.gayet normal demisti sizinde normal bence artik hafta hafta hizli kilo almaya baslayacaklar
Elenora Ben 20. Haftada gittim bebiş 399 gr doktor iyi demişti ama umarım kilo almıştır 🥹 şuan 23+6 yız kaç kilo olması gerekiyor 🤷🏼♀️
Kdr1903 ggamze_akdemir44 benimde aynıydı sizinle 26 haftalıkken 990 grm 35 cm di şimdi kaç olduk bilmiyorum 28 haftalığız almıştır illaki
g-gamzee 31+5 olduk bugün iki gün önce kontrolümüz vardı 1.900 olmuştu kızımız doktor gayet iyi demişti 🥰