buusur aminehumamoms en çok meyve 😋 bir ara çileğe takmıştım ilk erik aşerdim erikler daha çıkmamıştı bile şu an karpuz kiraz şeftali ne varsa yiyorum canım başka birşey istemiyor🙈 arada da limon ısırarak yiyorum ekşiyi yiyip ayşeyi bekliyoruz 🤣🙈🫶🏻
peri5860 Tatlı tatlı tatlı ❤️❤️ Hele kışın ortasında karpuz 🍉 çekti canım öldüm öldüm dirildim eşim gidiyor karpuzlu sakız alıyor 😂😂 Hele bir gün bulmuş bahar gelince bana karpuz kızgındım o gün de eşime neye kızgın olduğumu unutmuştum karpuzu görünce
Pisilianne Emel0555 erkek 😂😂 genelde erkek bebekler tatlı yedirtiyormuş ama bizim oğlan tatlı istemedi
Tugraseda aminehumamoms hergün mutlaka badem sütü+gronola 😂 yemediğim tek bir gün olmadı. Elim hep ona gidiyo
elfoo aminehumamoms ilk 4 ay çok bulantılı geçti ve midem serinlesin hatta kusarken de rahat olsun diye hep dondurma yedim kendimi geçiştirdim 🤦🏻♀️ şimdi doğumum yaklaştı yaz geldi iyice dondurmaya düştüm ve tabi serinletici meyveler ☺️
Glcan10 elfoo tam kaçıncı haftada bitti bulantı ben 15.haftaya girdim hala geçmedi koku bulantı geçermi hiç gevmiycek gibi gelio çok zor
yabadabaduu aminehumamoms incir ve süt mısırdı. Abartısız hergün pazara gidip alırdı eşim bazen kasayla 😂😂 evde hergün mısır pisiyodu